težak period

Plakala sam u Pinkovim zvezdama jer mi je sestra proživljavala poslednje dane života: Dragana Mirković otkrila potresne detalje...

2
Pevačica Dragana Mirković je sumirala sve događaje iz protekle godine...
foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Za muzičku zvezdu Draganu Mirković 2016. godina bila je i te kako uspešna - osim što je nizala uspehe na privatnom planu, obradovala je svoje fanove novim pesmama i postala je članica žirija "Pinkovih zvezda".

 

Ipak, Mirkovićeva je u protekloj godini imala nekoliko teških životnih trenutaka, a o svemu što joj se dešavalo u prethodnom periodu iskreno je ispričala u jednoj emisiji.

 

Dragana se prisetila da joj je 2016. godinan počela jednim hirurškim zahvatom koji je njen život promenio na bolje.

Već 11. januara imala sam veoma bitnu operaciju koja mi je, na svu sreću, ulepšala život jer sam imala velike bolove u 2015. godini. Sa tom operacijom sam sebi omogućila da funkcionišem savršeno, kao i ranije. Iz bolnice sam izašla baš na moj rođendan, 18. januara - prisetila se Dragana, koja se nakon operacije posvetila porodici, a tokom leta imali su veliki razlog za slavlje - rođendan njene ćerke Manuele i uspešno završenu školsku godinu.

Dragana Mirković briznula u plač, dugo nije uspela da se sabere: O ovom izdanju emisije Pinkove zvezde govoriće se još dugo (FOTO)

 

 

Već u septembru prošle godine Dragana se pripremala za novu profesionalnu ulogu - poziv da bude članica žirija "Pinkovih zvezda" veoma ju je obradovao, a novi zadatak u kojem se do tada nije oprobala ozbiljno je shvatila.

 

 

Veliku pažnju privukle su i njene suze u crvenoj stolici, a nakon što su se emocije slegle, muzička zvezda otkrila je zbog čega je zaplakala u najpopularnijem muzičkom šou programu na ovim prostorima.

 

Zašto je pevačica plakala pročitajte na sledećoj strani...

 

makonda-tracker