Iznenadili sve

Da li ste za Noć pod zvezdama? Lexington časti za Dan zaljubljenih!

0
Momci iz grupe "Lexington", jednog od najpopularnijih bendova na našim prostorima za koje se godinama vezuju emocije i veliki hitovi, za Dan zaljubljenih iznenandili su svoju publiku novim albumom.
foto: Promo
foto: Promo

Pristup snimanju četvrtog studijskog albuma, bio je na nivou svetskih izvođača. Izabrali su studio koji je najbolji na ovim prostorima i snimili u njemu veliki deo albuma, koji nosi naziv "Noć pod zvijezdama".


Studio RSL iz Novog Mesta (Slovenija) u kojem su između ostalog snimale velike zvezde ex Yu scene, kao što su Gibboni, Zdravko Čolić, Parni Valjak i mnogi drugi, doprineo je da grupa "Lexington" zvuči bolje nego ikad!

 

Lexingtonci su u osnovi ipak ostali dosledni svom zvuku i snimili su 15 novih pesama. Posebno iznenađenje svima koji kupe novi CD je i bonus DVD-a sa njihovog beogradskog koncerta na Stadionu.

 

Ono što je zanimljivo, a u vezi je sa ovim albumom, jeste da je master pesama urađen u Londonu, a za tekstove i melodiju, kao i čitav album bili su zaduženi svi eminentni autori u Srbiji, poput Baneta Opačića, Aleka Aleksova, Jelene Trifunović, Dušana Alagića, Peđe Medenice, Marine Tucaković, Aleksandre Milutinović i mnogih drugih...

 

Pažnju su privikli i autori sa kojima ovaj bend prvi put saradjuje a to su Ognjen Amidžic i Relja Popović. Svoj autorski pečat, dao je i Miloš Vuksanović, gitarista grupe, na čak 3 pesme, sa svojim kompozicijama!

 

foto: Promo

Album "Noć pod zvijezdama" može se kupiti u 5 Vulkan knjižara u Beogradu, Novom Sadu i Nišu, u periodu od 14. do 19. februara.

makonda-tracker