pravac los anđeles

Kad god sam nešto očekivala, to se nije desilo: Emina Jahović uzbuđena zbog Gremija (FOTO)

0
Pevačica se sprema za dodelu prestižne nagrade

 

foto: Andreja Damnjanović

- Ovo je prvi put, nikad ranije nisam išla. Ništa ne očekujem jer smatram da se samo onda ljudima nešto desi. Kad očekuješ, to se obično ne desi. Očekujem dobar provod i lepo vreme. Zanima me kako se ljudi tamo ponašaju i koliko su visoki.

 

Svi su imali prilike da vide kako je porodica Sandal proslavila Mustafin rođendan, a Emina otkiva kako je ona dočekala svoj.

 

Nikada nije bila mršavija: Emina Jahović preterala sa rigoroznom dijetom? (FOTO)


- Rođendan sam proslavila sa suprugom i decom u kolima kada smo se vraćali sa jedne planine. Pre toga, proslavili smo godišnjicu braka, moj suprug i ja sa još jednim parom u hotelu uz violinu. Mustafi je rođendan prvi i on se najviše obeležava. Tada smo imali i najveće društvo.

 

Pored toga, veliku prašinu podigla je i činjenica da je njen portret koji je uradila poznata umetnica prodat za pozamašnu sumu novca. Pričalo se da je u pitanju vatreni fan popularne pevačice, međutim Emina tvrdi da je reč o ozbiljnom kolekcionaru.

 

Emina Jahović nakon nekoliko neprospavanih noći i nesnosnih bolova apelovala na devojke: Razmislite pre nego što se odlučite na ovakav korak!

 

- Slika je prodata i pre nego što je završena i radila je jedna poznata umetnica. Čovek koji je kupio, verovatno ni ne zna ko je na slici, ali mu se slika svidela. Znam samo da je u pitanju jedan veliki kolekcionar koji u svojoj galeriji ima Pikasa i iskreno se nadam da će moja slika jednog dana imati veću vrednost - rekla je Emina.

makonda-tracker