Story arhiva - Nemanja Stevanović i Dragana Milošević: Prvo zajedničko more ljubavi

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 13

sunce

16-04-2010 15:06h
Joj nije bio ljubomoran na prelepu Draganu a na ovu "seljanku" koja se "frlja" sa seljackim naglaskom a uz to je smesna kao bioskop sa onim njenim licem puno mladeza i bore na celu kao izorana njiva.
Verovatno je iskusnija od Dragane jer koliko je veza imala do sada a tek 23 godine...kad li je ta pocela!!!? A njen glas je ...prosto da se "uzbudis" (kao da je neko sve vreme davi-tako prica)
A Nemanja kao "som" zaljubljive prirode i ne vidi da ga ova vuce za ....nos.

Divna

16-04-2010 14:54h
Ako cemo o lepoti, ova devojka je mnogo lepsa od Milane! A stvarno gde ode tolika ljubav???

maca

16-04-2010 02:30h
sta bi od ovakve ljubavi???

Klara

18-04-2010 03:46h
uz ovu je putovao po svetu i citao knjige, a uz Milenu moze samo do Male mostanice i uziva u njenim glupim izjavama...e Nemanja, Nemanja....sada si pao najnize Nemanja

Jovana

19-04-2010 11:16h
Kako STA BI??
Pa prevario ju je sa Milenom,sama je Dragana priznala.
Da je Nemanja neki frajer pa da pridje bivsoj,da je bar pita kako je,sta radi. On ne sme da joj se obrati,zato sto je nula od coveka.
Krpa nadje zakrpu,sve sam rekla ovim.

zoki

24-04-2010 20:02h
ma koliko god se trudila da nadjem bar neku dobru osobinu za Milenu jednostavno nemogu.Nisam gledala grand tako da nisam imala priliku da je ranije gledam,ali u farmi sam sve vidjela sta sam propustila.nemogu da vjerujem da moye da bude toliko nekulturna,razmazena,egoista,to je dokazala svojim komentarima za Draganu,(iako joj devojka nije nista uradila)te tim sto nije rekla Nemanji da je bila s Vladom.....gaga do pobede

ivana

28-04-2010 15:05h
Dragamna je zaista divna! Nemanja je uz nju mogao odlicno da napreduje a sa Milenom je propao potpuno!

jeca

02-05-2010 19:47h
Nemanja, dete. Kako si ovako divno stvorenje ostavio zbog Milene koja ne poseduje ni jedan kvalitet?

ja sam:)

13-06-2010 00:08h
Nije ni Dragana slatka, mislim naivna........... lukava je, dobro lukava!
I nije mi jasno sto zalite toliko za njihovu vezu... kao da Dragana ne moze da nadje slicnog?!!

Ja ipak zalim Milenu...zasto? ne bih znala... mozda zato sto ne broji do deset pre nego sto !!! na um, to na drum!!! A mogla je bolje da prodje:(
A mislim da mena idealnog i komletnog coveka! Nemanja PEVA bas lepo peva ali ''bracala'' tezak lik...pi-pi, daleko mu lepa kuca!
Draganica ga jos voli...bas takvog!

suzanakotorcevik

15-06-2010 19:41h
Vrlo brzo ce zazaliti za sve svoje izrecene reci.Dragana je predivna, meka voli on Milenu ali nije lepo sto govori ruzne stvari za Draganu. Dragana ke preboleti njega i mnogo bolje ke proci i na farmi i u zivotu.

Urlik

18-06-2010 19:54h
Dragana je dno dna.......sram je bilo .....Nemanja i Milena do pobede:))))))))

andrea

24-06-2010 22:11h
koliko je dragana divna toliko je milena odvratna.

GORDANA

27-06-2010 18:23h
KAKVA MILENA,ONAJ NJEN ODVRATAN GLAS . KAKAV FAKULTET NEZNA DA SASTAVI PROSTO PROSIRENU RECENICU.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: