Story arhiva - Nemanja Stevanović i Dragana Milošević: Prvo zajedničko more ljubavi

Nakon što je atraktivna balerina Grand showa Dragana Milošević na jedan dan posetila Farmu, gde boravi njen bivši dečko Nemanja Stevanović, ne prestaju spekulacije da li će njihova romansa koja je trajala tokom 2008. godine, narušiti njegov odnos sa sadašnjom
13
1 / 6 Foto: Zoran Kuzmanović

Mlada zvezda Granda, markantni dvadesetšestogodišnji pevač Nemanja Stevanović ovo vrelo leto provodi radno, nastupajući na Crnogorskom primorju, a jedino što mu je nedostajalo da bi njegova sreća bila potpuna jeste prisustvo njegove lepše polovine. Posle dvadeset dana razdvojenosti, Nemanja je odlučio da napravi presedan i da u velelepnoj vili u Utjehi, gde boravi sa ostalim kolegama, ugosti svoju šest godina mlađu devojku Draganu Milošević. U nedelji kada je imao najmanje poslovnih obaveza, lepa baletska igračica Grandovih emisija, pridružila se svom voljenom pa su mogli da se opuste i uživaju u svojoj ljubavi. Dragana i Nemanja romantične morske dane provodili su odmarajući se i prepuštajući se nežnim osećanjima.

Budući da je ekskluzivna vila u Utjehi u kojoj borave sve zvezde Granda zaštićena od pogleda znatiželjnika, na privatnoj plaži mladi par je bez ustezanja razmenjivao nežnosti.

- Gaga mi je mnogo nedostajala, kao i ja njoj... Nismo navikli da budemo razdvojeni toliko dugo pa smo se dogovorili da ona na nekoliko dana doputuje u Utjehu. S obzirom na to da sam imao mnogo posla, pronašli smo termin kada sam za sedam dana imao samo jedan nastup pa je Dragana baš tada boravila kod mene. Bilo nam je prelepo. Osim jedne intimne i romantične večere u Baru i nekoliko odlazaka na piće, nismo mnogo izlazili u noćni provod jer smo se veoma uželeli jedno drugog pa nam je bilo potrebno da se osamimo... Gotovo svake večeri išli smo u duge šetnje, kasnije i u šoping, a uživali smo i čitajući zanimljive knjige. Tokom leta zaista sam sve vreme radio, imali smo puno nastupa, pa je Draganin dolazak razbio monotoniju. Iako je bila u Utjehi samo nedelju dana, svaki trenutak bio nam je ispunjen uživanjem. Morala je ipak da se vrati u Beograd kako bi spremala ispite za drugu godinu fakulteta - priča Nemanja.

Mladom zaljubljenom paru prvo zajedničko letovanje ostaće u divnom sećanju. Mada im se za sedam dana tokom kojih se nisu razdvajali dopao život udvoje, o životu pod istim krovom zasad, kako kažu, još ne razmišljaju.

- Divno nam je u vezi. Svaki trenutak koji provedemo zajedno fantastičan je, ali na brak i decu još nismo pomišljali. Isuviše smo mladi za to - zaključuje Nemanja čija izabranica deli mišljenje svog voljenog:

- Ovog leta položila sam gotovo sve ispite na fakultetu za ugostiteljstvo i hotelijerstvo i planiram da ga završim u roku. Želim i da pohađajući odgovarajuće kurseve usavršim znanje stranih jezika. Za brak sam još mlada. Možda tek za koju godinu, ako naša ljubav bude jaka kao i sada.

Nemanja i Dragana ponose se činjenicom što imaju potpuno poverenje jedno u drugo. Zgodna plesačica nije ljubomorna na obožavateljke koje dolaze na nastupe sve popularnijeg Nemanje, a ni njemu ne smetaju pogledi muškaraca upućeni njegovoj zanosnoj devojci. Krajem septembra ovo dvoje mladih i perspektivnih ljudi proslaviće prvu godišnjicu idilične romanse. O iznenađenjima koje eventualno pripremaju jedno drugom za sada, naravno, ne žele da govore ali obeležavanje malog praznika ljubavi zasigurno će biti svečano i posebno.

- Planirali smo da godišnjicu zabavljanja proslavimo u Egiptu - priča Dragana. - Ali, pošto je Nemanja već mesec i po dana na moru, njemu se ne ide na još jedno letovanje. Za sada je plan da odemo na sedam dana u Rim. Pored obeležavanja romantičnog jubileja naše veze najviše se radujemo obilasku istorijskih znamenitosti ovog grada.

Ksenija Konić

Ovaj tekst je objavljen u 152. broju magazina Story, 19. avgusta 2008. godine.

makonda-tracker