Iskreno o porodici

Milan Topalović: Ćerki se ne mešam u ljubavne izbore

0
Popularni estradni umetnik i bivši učesnik Farme Milan Topalović Topalko otkriva kakav odnos gradi sa naslednicom Helenom, čime voli da se zanima kada nije na sceni i na koji način neguje dve decenije skladan brak sa suprugom Vesnom
foto: Vladimir Šporčić
foto: Vladimir Šporčić

Pevač narodne muzike Milan Topalović Topalko (41), prošlu godinu pamtiće po izvesnom napretku u karijeri koji je usledio nakon ekranizacije novog singla Ljubavna terapija. Kao jedna od učesnica u spotu pojavila se i njegova ćerka Helena (20). Ona je tumačila lik prelepe devojke koja je među brojnim pripadnicama nežnijeg pola uspela da osvoji pevačevo srce, a pojedinci su scenario spota okarakterisali kao veoma neukusan. Međutim, pevač se ne obazire na zlurade komentare i u potpunosti je zadovoljan kako je čitav projekat ispao.


- S obzirom na to koliko je vremena i novca uloženo u spot, sve je savršeno prošlo. Drago mi je što je Helena verodostojno uspela da prikaže lepotu jedne boginje koja se spominje u pesmi – ponosno objašnjava Milan i otkriva kako mu je bilo izuzetno teško da ćerku nagovori na ovaj poduhvat.

 

foto: Promo

 

Kompletan intervju pročitajte u novom, 592. broju magazina Story, koji je u prodaji od petka, 20. januara.

 

makonda-tracker