humanost na prvom mestu

Dok su svi okretali leđa, Bekam se snašao u kobnom trenutku i spasio je OVU damu sigurne smrti (FOTO)

0
Jedan od najpoznatijih sportista na svetu dokazao je da nije teško biti čovek
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Bivši fudbaler Dejvid Bekam  spasio je život starijoj gospođi koja je pala dok je prelazila ulicu. Bekam je odmah zaustavio svoj automobil i zaprečio prolaz ostalim vozilima. Seo je pored gospođe, dao joj bocu vode i rekao joj da je neće ostaviti dok ne dođe pomoć. Ekipa mu je zahvalila na svemu i on se tek tada odvezao dalje.

 

- Dobili smo poziv da je starija gospođa pala dok je prelazila prometnu ulicu. Dispečer nam je odmah rekao da je Dejvid Bekam na mestu nezgode i da joj pomaže - rekli su u londonskoj policiji.

 

Poznati zgrozili javnost izjavama o Bekamovima: Ostalo im je samo pola milijarde, pa iskorišćavaju sinove

 

Nastavak teksta pročitajte na narednoj strani...

 

 

 

Neki građani bili su šokirani zbog činjenice da se mnoštvo prolaznika nije zaustavilo da pomogne gospođi, već su ugledavši Bekama počeli da fotografije fudbalera i povređene žene objavljuju na društvenim mrežama.

 

foto: Profimedia

Bekamova supruga Viktorija je u intervjuima često isticala da Dejvid ima ''zlatno srce'' i da će svakom pomoći, a oboje su aktivni u humanitarnim organizacijama. Bekam je obišao mnoštvo izbegličkih kampova i sirotišta i donirao na hiljade evra siromašnoj i bolesnoj deci.

 

I najsiromašnije porodice ovako počinju svoj dan: Uprkos tome što su zaradili milione, Bekamovi uživaju u malim stvarima (FOTO)

 

- Nadamo se da će naša deca naučiti da je bitno pomagati i biti dobar - rekli su Bekamovi.

makonda-tracker