Sreća je u sitnicama koje nas okružuju

I najsiromašnije porodice ovako počinju svoj dan: Uprkos tome što su zaradili milione, Bekamovi uživaju u malim stvarima (FOTO)

0
Jedna od najpopularnijih porodica na svetu srušila je mit koji tvrdi da bogate porodice ne obraćaju pažnju na jednostavne stvari. Bekamovi sreću pronalaze tamo gde i lošije situirane porodice: u zajedničkom vremenu i jednostavnim stvarima
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Bivši fudbaler Dejvid Bekam je jednom objavom na društvenoj mreži Instagram dokazao da mu je porodica na prvom mestu.

 

 

Uprkos tome što na bankovnom računu imaju mnogo novca, Bekamovi uživaju u svakodnevnim, malim stvarima kao sav normalan svet. 

 

Viktorija Bekam priznala da nema društveni život: Evo zašto joj zbog ove izjave aplaudiraju mame širom sveta

 

Naime, Bekam je objavio fotografiju na Instagramu na kojoj se vidi kako njegova deca uživaju dok slušaju Kruza kako svira gitaru, dok fudbaler na miru pravi doručak za decu.

 

A photo posted by David Beckham (@davidbeckham) on

- Omiljeni deo dana mi je dok slušam kako moje sin Kruz ispunjava muzičke želje braći i sestri u 7 sati ujutro, ostavljajući mi prostor da na miru napravim doručak - napisao je Bekam u komentaru uz fotografiju.

 

Viktorija i Dejvid Bekam: Ljubav koja je pobedila sve prepreke

 

Inače, čini se da je najmlađi sin Dejvida i Viktorije Bekam talenat za muziku nasledio od majke, a jedan od najboljih fudbalera svih vremena dokazao je da mu je porodica na prvom mestu. 

makonda-tracker