Igor Đurić: Katarina Rebrača je uhapšena greškom

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 10

Ivona

08-04-2010 23:32h
PODRSKA ZA KATARINU REBRACU PODRSKA ZA KATARINU REBRACU MINUT DO 12 ZA PRAVDU!PODRSKA ZA KATARINU - PODRSKA ZA HUMANOST!Za istinu ispred politike posaljite poruku Vase podrske na http://www.facebook.com/pages/PODRSKA-ZA-KATARINU-REBRACU/107594662610595

Sandra

08-04-2010 23:25h
Ništa ne može da je opere! Gadi mi se!!!

Sumnjičavko

08-04-2010 21:10h
Nekako taj Nenad Borojević ju je slučajno prijavio, pa je slučajno prvi rekao nešto za medije, pa slučajno se pominje danas na pres konferenciji, pa sve mekako slučajno. Da slučajno on i Katarina ne zamene malo mesta?

Prevareni

09-04-2010 17:28h
Brani je bivsi muz... haha!!! Pa on je prvi najveci prevarant koji postoji. Dok je ziveo i radio u Moskvi, svojim podizvodjacima koji su za njega posteno obavljali gradjevinske poslove, ostao je duzan preko 100.000 dolara.
Igore, mozes li se setiti kome sve dugujes ili hoces ja da te podsetim?
Spominjes svoju majku, a ona je isto zajedno sa tobom u Moskvi prevarila dosta porodica. Kako vas nije sramota?

Pribojac

09-04-2010 13:54h
Pa jeste uhapsena greskom ,ali njenom !

Tetreb

09-04-2010 21:40h
Razmislite, ne napadajte ljude unapred, glupo je. Sta cemo kad zena napusti pritvor, u koju rupu se zakopati. Mada znajuci nas narod, obraz - volumen opanka. Drugo, potpuno je jasno da iza ove celokupne hajke stoje Veran Matic i Nenad Borojevic. Prvi, Katarina mu je konkurent na trzistu (Veran to vidi kao trziste) udruzenja za borbu protiv raka i Crni Nenad kojem je volsebno nestalo doniranih tricavih 15 miliona dinara. Ukoliko pokusate da afirmativno komentarisete Katarinu na sajtu B92 - komentar se nikad ne pojavi, jer, kao u doba komunizma, inkvizitori to ugase. Najzad cuvena Facebook strana pod nazivom "Katarina Rebraca monstrum", nije za komentar, to je za jednu divnu instituciju u kompleksu Klinickog centra Srbije zvanu "Laza Lazarevic".

Mirna

10-04-2010 21:10h
Da je i njoj kum Ivica Dacic jos bi ona "sopingovala" po Grckoj kao neke...

ssssssssssss

17-04-2010 19:07h
sigurna sam da je bivsem muzu tesko ..ima cerkicu sa njom ..ali pod uslovom da je sve tacno ova prica oko pronevere ,onda je to zaista strasno,bolje da je uzela od gladnih nego od bolesnih..ko ce sutra dati nekom pare kome su zaista potrebne..poigrala se sa svima..bolesnim zenama,bolesnom decom..humanitarnim organizacijama..sramota..neka joj bog cuva to dete da nikad ne sazna kakve sve muke postoje na ovom svetu..a igrati se tako..sa zivotima..treba imati debeo obraz..

anica

29-05-2010 13:50h
Bas je zgodan

sneza

15-10-2010 00:10h
molim se bogu za njen spas i duboko verujem da ona nije kriva.jeste bez dojke sam ostala i prezivela klinicku ali znam sigurno da je ona nevina.zelim da se sto pre vrati svom detetu.aman ljudi pa njoj je sve to namesteno.pokupili kajmak a ona truli u zatvoru nekrivite je vec se molite za njen spas.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: