Iskrena

Nataša Ninković: Manimo se bajki i lepih kostima... (FOTO)

1
Popularna glumica Nataša Ninković istakla je da televizija ne treba samo da leči našu tugu od realnosti u kojoj živimo...
foto: Petar Đorđević
foto: Petar Đorđević

Glumica Nataša Ninković snimila je za crnogorsku televiziju jednu seriju, koja će se u Crnoj Gori emitovati 29. januara. Tim povodom dala je i intervju tamošnjim medijima.

 

Njima je u napred rekla kako se serija završava: Evo kome je Nataša Ninković otkrila ko je ubica i PRE PRIKAZIVANJA (FOTO)

 

Nataša, koju smo donedavno gledali kao Nataliju u seriji "Ubice mog oca", između ostalog, govorila je i o tome kakve filmove voli i šta je to što gleda i prati.

 

Jedna od najvećih holivudskih zvezda zaigraće u seriji Ubice mog oca: To je sasvim realno, on obožava Srbiju!

Postoje ozbiljni filmski autori, danas se u filmu dešava ono što bi trebalo da se dešava u pozorištu. Pričaju se jake priče, sa skoro dokumentarnom glumom, još boljom kamerom. Naravno, ne mislim na holivudske blokbastere, već na autorske filmove i autore poput Kristijana Munđijua, ili iranskog reditelja Farhadija, turskog Nurija Cejlana...

foto: Andreja Damnjanović

Ima ih još koji nam svojim delima pružaju istinska zadovoljstva. Televizija je posljednjih godina toliko napredovala, da je čak u nekim segmentima i prevazišla film raznim serijama koje su briljantne, tako da se stiče utisak da se radi dosta dobrih stvari, ali van ovog prostora. Desi se i ovde, ali na nivou nekog izuzetka." 

Glumac iz serije Ubice mog oca rešava KLJUČNU misteriju: ON preuzima odgovornost za SVE što je učinio! (FOTO)

Što se tiče naših serija, izdvojila bih 'Ubice mog oca' u režiji Gage Antonijevića. Ima mane, ali to je po mom mišljenju zaista dobar posao, na tragu nečega što bi trebalo da konačno radimo na televiziji, i manemo se bajki u lepih kostima. Ne treba televizija samo da leči našu tugu od realnosti u kojoj živimo i da nas zasmejava jeftinim sadržajem.

foto: Petar Đorđević

Volela bih i da nas malo edukuje i da nam izazove i kritičko mišljenje, da progovori o stvarima koje nas muče i zbog kojih ostajemo stalno zaglavljeni u prošlosti. A što se tiče programa, ja ih retko gledam jer ne dozvoljavam više da mi neko ispira mozak, da me indoktrinira, da me zloupotrebljava u svakom smislu", izjavila je Nataša Ninković.

makonda-tracker