Retko pokazuje emocije, ali...

Za sve je kriv Emir Kusturica: Sloboda Mićalović zaplakala pred punom salom novinara (FOTO)

1
Jedna od najlepših srpskih glumica uglavnom je u javnosti suzdržana, ali je sinoć pred grupom novinara dopustila da je obuzmu osećanja i pustila suze.
foto: Branislav Božić, Beta
foto: Branislav Božić, Beta

U Drvengradu, u okviru 10. Kustendorfa, sinoć je prikazan film Na mliječnom putu, ostvarenje u režiji Emira Kusturice koje privlači mnogo pažnje od trenutka kada je počelo snimanje.

 

Monika Beluči još jednom u senci Slobode Mićalović: Srpska glumica na crvenom tepihu u Moskvi izgledala SPEKTAKULARNO (FOTO)

 

Jednu od glavnih uloga, rame uz rame s Emirom i Monikom Beluči, odigrala je srpska glumica Sloboda Mićalović, koja je nakon projekcije filma na Mokroj gori dozvolila sebi da pokaže svoju najemotivniju stranu.

 

foto: Branislav Božić, Beta

Iako u javnosti uglavnom veoma retko pokazuje emocije, Sloboda je sa suzama u očima priznala da film Na mliječnom putu u njoj iznova i iznova budi nove emocije, kao i da je san svake glumice da pomera sopstvene granice, a Emir Kusturica joj je upravo to omogućio.

 

foto: Branislav Božić, Beta

- Fascinirala me je hrabrost Kusturice da mi da ulogu koja je suprostnost svemu što sam ikada pokazala. Mladi reditelji treba da budu tako hrabri - bila je iskrena Sloboda.

 

 

makonda-tracker