TAKO TO RADE DIVE

Monika Beluči još jednom u senci Slobode Mićalović: Srpska glumica na crvenom tepihu u Moskvi izgledala SPEKTAKULARNO (FOTO)

Sinoć je u dalekoj Rusiji održana premijera filma "Na mliječnom putu", a crvenim tepihom su prošetale zvezde ovog ostvarenja, među kojima je i jedna od najlepših srpskih glumica.
10
1 / 4 Foto: Profimedia

Kada se pojavila na Mostri, čuvenom venecijanskom filmskom festivalu, svi su danima pisali o izgledu naše lepe Bobe. Slavna glumica sve je ostavila bez daha jednostavnom ali veoma efektnom haljinom crne boje i prelepim jelekom koji je privukao mnogo pažnje medija.

 

STORY LIČNO Dragana Mićalović: Najglasnije se svađam sa sobom (VIDEO)

 

Tada je pored Slobode čak i čuvena Monika Beluči, glumica koju mnogi neretko nazivaju najlepšom ženom na planeti, izgledala pomalo neupečatljivo, ali Slobodi je ponovo pošlo za rukom da privuče više pogleda nego prelepa Italijanka.

 

Naša glumica je, naime, za moskovsku premijeru svog novog filma odabrala dugačku haljinu s dugim rukavima, i to pomalo futurističkog desena.

 

Rukavi ove toalete ukrašeni su bogatim krznom plavičastih tonova, a ponovo je reč o haljini dostojnoj dame - pristojna dubina V otvora, umerena pripijenost i dužina još jednom su pokazali da prave lepotice ne moraju da pokažu previše da bi oduševile sve prisutne.

makonda-tracker