dA, Ima i mlađeg brata

Neodoljiva sličnost Luke Brajovića i Eštona Kučera: Sin Dragana Brajovića Braje preti da postane veći zavodnik od holivudskog glumca! (FOTO)

0
Dragan Brajović Braja među najpoznatijim je kompozitorima i tekstopiscima. Pevačice kao što su Seka Aleksić, Nataša Bekvalac... izvele su mnoge njegove hitove. On je takođe i ponosni otac Luke i Mateje, koji prete da postanu najveći šmekeri među decom javnih ličnosti.
foto: Story press
foto: Story press

Luka i Mateja su i te kako upućeni u rad njihovog tate, pa na svojim Instagram profilima postavljaju fotografije sa njegovim saradnicima. Luka Brajović je stariji brat i pravi je zavodnik.

 

A photo posted by LukaBrajović (@lukabrajovic1) on

Mnogi smatraju da podseća na Eštona Kučera iz mlađih dana.

 

Za njenim sinovima uzdišu mnoge devojke: Lidija Vukićević otkrila tajnu kakvu snajku priželjkuje (FOTO)

 

Mateja je u tinejdžerskom dobu i po njegovim fotografijama se vidi da se sjajno zabavlja. Ponekad svrati i u tatin studio gde iskoristi priliku da se uslika sa pevačicama sa kojima Braja sarađuje. Luka je na svom Instagramu objavio fotografiju sa Radmilom Manojlović i Harisom Berkovićem.

 

A photo posted by Mateja Brajović (@brajovic__m) on

Naravno, iskoristio je priliku i da se slika sa pevačicom Aleksandrom Prijović, za koju njegov otac veruje da će postati jedna od najvećih zvezda.

 

A photo posted by Mateja Brajović (@brajovic__m) on

 

makonda-tracker