osmesi sve govore

Par meseci je u drugom stanju, ali do sada NIJE pokazala stomačić: Ovako supruga našeg tenisera provodi trudničke dane (FOTO)

0
Viktor Troicki, iako ima pune ruke posla u Sidneju, svoju dragu ne ispušta iz vida ni sekund.
foto: Fonet
foto: Fonet

Osim reketa i loptice, našeg tenisera ništa drugo ne može da odvoji od lepe supruge Aleksandre koja je sada već u četvrtom mesecu trudnoće.

 

- Njih dvoje su zajedno sve vreme. Iako možda nekim drugim sportistima prisustvo porodice ili supruge odvlači pažnju sa terena, kod Viktora je to potpuno drugačije. Aleksandra na njega sjajno utiče i njena podrška mu je dragocena, što se može i videti po rezultatima koje je napravio u Australiji dosad - otkriva za "Blic" izvor blizak teniseru.

 

Dok Novak sprema iznenađenje za svadbu: Viktor Troicki se prvi put oglasio o Aleksandrinoj trudnoći i polu bebe (FOTO)

 

Nastavak teksta i fotografije pogledajte na narednoj strani...

 

Aleksandra se pohvalila fotografijom sa plaže na kojoj je po prvi put pokazala svoj trudnički stomak, te se našalila na svoj račun.

 

- Bambija si pojela, debela - napisala je u potpisu slike, ali su joj u komentarima poručili da izgleda sjajno, otmeno i ženstveno.

 

Svi su očekivali fotografiju sa Viktorom, ali zbog ovoga su zaplakali: Aleksandra Troicki se oglasila posle medijske tišine (FOTO)

 

Kako naš izvor kaže, ona vreme koje je odvojena od Viktora zbog njegovih mečeva provodi u druženju sa malom sestričinom Viktorovog kuma Nikole Vujadinovića.

 

Nastavak teksta i fotografije pogledajte na narednoj strani...

 

 

foto: Damir Dervišagić

- Sestra Viktorovog kuma živi u Sidneju i kad god mogu i imaju vremena Viktor i Aleksandra vreme provode s njima. Devojčica ide s njima i na mečeve i Aleksandra ju je mnogo zavolela - kaže izvor.

 

Aleksandra i Viktor Troicki: Svi detalji gala venčanja

 

Aleksandri je termin za porođaj u junu mesecu, a ona se trudi da dok još može Viktora prati na turnirima.

makonda-tracker