iskreno o ljubavi

Iako je sama, Milica Pavlović u 2017. ulazi s osmehom: Biće uskoro valjda jedan i za mene (FOTO)

0
Milica Pavlović u Novu 2017. ulazi s novim albumom, koji je postao apsolutni hit već iste večeri kad je doživeo premijeru. Pevačica, kojoj je karijera na prvom mestu, tako je svoju najveću želju već ostvarila na izmaku 2016. godine, pa s veoma skromnim zahtevima ulazi u naredni dvanaestomesečni period.
foto: Luka Šarac
foto: Luka Šarac

Zbog novog CD-a svakog dana vrištim od sreće - uspeh je neverovatan! Zaista je sve prošlo kako treba, a rad na albumu mi je obeležio celu godinu. Nažalost, to se odrazilo na moj privatni život pa tu i nemam tako velikih uspeha. Nadam se da će u narednoj biti bolje. Svakako sam srećna što je moja porodica bila zdrava i vesela", počinje priču za Kurir atraktivna pevačica.

 

Da li uživaš u novogodišnjim praznicima ili su oni za tebe samo dani kao i svi drugi u godini?
- Ako pričamo o izboru haljine za doček, onda je osećaj drugačiji! Šalim se. Novo godina je za mene radni dan jer sam i tada sa svojom publikom. Ja inače sebi uvek zadam zadatak da ljudima koji dođu na moj nastup tu noć učinim najboljom u godini.

 

 

Milica Pavlović: Priželjkujem bezuslovnu ljubav


Koliko ti teško pada to što si i za doček razdvojena od bake i deke, za koje si izuzetno vezana?
- Volela bih da svaku Novu godinu nas troje provedemo zajedno, ali navikli smo se da je to nemoguća misija. Zato je svaki Božić naš i samo naš. Verujte da mu se i dalje radujem kao malo dete!

 

foto: Damir Dervišagić

 

Jesi li poručila neki poseban poklon od Deda Mraza?
- Ne verujem da neki zgodni tip može da stane u džak, tako da - neka mi Deda Mraz donese neke dobre cipele. To je nama ženama ipak najvažnije!

Budući da si ti seksi Senjorita, kako bi izgledao tvoj seksi Deda Mraz?
- Visok, crn, zgodan! To je za početak, a pamet ćemo naći. Biće uskoro valjda jedan i za mene.

 

Milica Pavlović: Samo sam rekla - Sram te bilo, okrenula se i otišla


Šta ćeš da radiš prvog dana Nove 2017. godine?
- Čim ustanem, idem u teretanu! Vežbaću do besvesti! Moram da skinem ovaj višak kilograma. To sam zacrtala, a onda uveče na nastup da se đuska. Samo neka se kilogrami tope od prvog dana godine nove!

makonda-tracker