Otvoreno o planovima za budućnost

Milica Pavlović: Priželjkujem bezuslovnu ljubav

0
Mlada zvezda Milica Pavlović, koja je nedavno promovisala duet sa Alenom Islamovićem, kaže da joj je nakon poslovnog uspeha sada vreme i za onaj emotivni, što bi njen život učinilo potpuno ispunjenim
foto: Želimir Križov
foto: Želimir Križov

Pevačica Milica Pavlović (25) od samog početka svoje karijere izdvaja se energičnim i vrcavim nastupima, a singlovima koje redovno objavljuje postigla je veliki uspeh te se može pohvaliti da je za malo vremena, koliko je na sceni, skoro stala rame uz rame s najvećim domaćim muzičkim zvezdama. Brzo je postala miljenica publike, ali i kolega, pa ne čudi što je jedan od najpoznatijih pevača nekadašnje Jugoslavije Alen Islamović (59) odlučio da s njom snimi duet Još se branim ćutanjem, koji je postao veoma slušan širom regiona. Provokativan naziv ove pesme dodatno je podgrejao spekulacije o pevačicinom privatnom životu, o kome fanovi ništa ne znaju, a želeli bi konačno da je vide sa emotivnim partnerom.

 

Ona ima odlične noge, i sa njom sam u super odnosima: Milica Pavlović otkrila sa kojom našom seksi pevčicom bi snimala vrele scene (FOTO)
 

- Skoro svakodnevno branim se ćutanjem. Nekada su reči suvišne i tada je ćutanje zlata vredno. Iskreno, trenutno mi ne nedostaje jača polovina, pogotovo kada pred sobom imam poslovne izazove kao što je novi album, ali nekad pomislim: Jao, da mi je jedan samo da podmirim one koji se više bave mojom ljubavlju nego svojim životom – šaljivo objašnjava pevačica, ali ipak dodaje da su joj veliki emotivni uzori u životu njeni baka i deka na čiju je ljubav i dugogodišnji brak veoma ponosna:

 

- Priželjkujem bezuslovnu i jaku ljubav kakvu imaju moji baka i deka, mislim da svako od nas živi za jednu takvu. Divim im se svaki put kada ih vidim. Svaka njihova reč i savet meni su dragoceni. Od toga da budem svoja, do toga da ne dozvolim da me povrede, ali i da u svakom koraku uključim svoju glavu. Njih sam poslušala i kada su mi rekli da radim i ulažem sve u ono što volim, a da će Bog umeti sve da ceni – kaže Milica.

 

foto: Želimir Križov

Energična i provokativna, kakva je na sceni, san je svakog muškarca, a na nastupima, ipak, podjednako ima i devojaka i momaka koji uživaju u svakom njenom pokretu. Dok se pripadnice nežnijeg pola dive njenom seksepilu, mladići se trude da privuku makar malo pevačicine pažnje. Međutim, kad se svetla reflektora ugase, Milica kaže da je potpuno drugačija nego na nastupima.

 

- Strast i moćna energija kod mene se pale tek kada uzmem mikrofon i izađem na scenu. Privatno nisam agresivna, već povučena i mirna, bar tako mislim – tvrdi ova atraktivna brineta i ističe da s nestrpljenjem iščekuje izlazak novog albuma koji će predstaviti za nekoliko dana.

 

Milica Pavlović: Samo sam rekla - Sram te bilo, okrenula se i otišla

 

- Jedva čekam da čujem reakcije publike. Dala sam celu sebe ovom projektu i mislim da će to biti nešto najbolje što sam do sada predstavila. Radila sam s najboljim domaćim, ali i stranim autorima. Ali čuće publika o čemu govorim – kaže Milica dodajući i da je veoma ponosna na duet sa Alenom Islamovićem:

 

- Do saradnje sa Alenom došlo je sasvim slučajno. Tim koji je radio na mom albumu nedavno je pojačao Goran Ratković Rale, autor velikog broja hitova. Kada smo preslušali pesmu, shvatili smo da nam za nju treba jak i moćan vokal koji bi zajedno sa mnom sve zaokružio i upotpunio. Alen je bio pravi izbor, a on je odmah pristao kako zbog pesme, tako i zbog mog glasa i nove energije koju do sada nije iskusio. Presrećna sam zbog naše saradnje, a pogotovo što su reakcije na novu pesmu bolje od očekivanih. Emociju smo očigledno doneli na pravi način – kaže Pavlovićeva koja će sledeći nastup imati u Paraćinu na dočeku Nove godine dok za reprizu, sutradan, nastupa u Crnoj Gori.

 

 


 

makonda-tracker