Ostavila je lekove i izlečila se od depresije, ali ni ova nova godina joj nije počela lepo: Rada Manojlović naišla na još jedan OZBILJAN problem

0
Iako je uspela da se "skine" sa lekova za spavanje od kojih je, kako sama priznaje, bila zavisna, pevačica nije uspela da u Novu godinu uđe sa pozitivnim saldom na svom tekućem računu.
foto: Printscreen
foto: Printscreen

 

Pevačici Radi Manojlović se u 2016. godini desilo mnogo toga lepog - objavila je svoj drugi studijski album i, uprkos brojnim problemima, uspela je da održi vezu sa kolegom Harisom Berkovićem, zbog kojeg je, inače, prestala da pije lekove za smirenje.

 

 

Iako joj Berković uneo radost u život, Rada priznaje da je ova ljubav skupo košta, pa u Novu 2017. godinu ulazi sa dugovima.

 

 

Rada Manojlović prvi put o problemima u porodici: Postoji nešto što me tišti 

Staru godinu završavam srećna, ali u novu ulazim s dugovima. Potrošila sam grdne pare na roming. Račun za telefon mi je preko 2.000 evra! To je zato što sam non-stop na vezi s Harisom - priznala je Rada, koja nije mogla da izdrži veliku geografsku razdvojenost, pa je nedavno na nekoliko dana otišla u Ameriku kod dečka, gde je on bio na koncertnoj turneji.

Nastavak pročitajte na sledećoj strani...

 

makonda-tracker