ovim je sve rekao

Svi su čekali njegovu reakciju, a onda su se rasplakali: Evo šta je Bastijan prvo uradio kada je Ana saopštila da napušta tenis (FOTO)

0
Srpska teniserka objavila je da završava profesionalnu karijeru i povlači se iz belog sporta, a svi su iščekivali reakciju njenog supruga nakon ove vesti.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ana Ivanović sinoć je uživo putem videa na svojoj Fejsbuk stranici saopštila da je donela odluku da se oprosti od tenisa, što je izazvalo brojne reakcije i tugu kod njenih fanova širom sveta. I sama, sada već bivša teniserka, priznala je da joj je bilo veoma teško da donese ovu veliku odluku, a reči podrške i dalje joj pristižu sa svih strana. 

 

Iako je ova godina za Anu bila puna turbulencija na profesionalnom planu, na privatnom joj je donela najlepše događaje. 

 

Reči podrške i utehe za našu Anu Ivanović: Fanovi su iščekivali najlepše vesti a dočekala ih je ova NEOČEKIVANA odluka (VIDEO)

 

Nakon dugogodišnje veze, Ana je letos izgovorila sudbonosno "da" svom izabraniku Bastijanu Švajnštajgeru na romantičnom venčanju u Veneciji, a par je srećniji nego ikad. 

 

foto: Fonet

Mnogi su želeli da saznaju reakciju Aninog supruga na vest da se njegova lepša polovina povlači sa terena, a on je sačekao da se strasti smire kako bi se oglasio.

 

Nastavak teksta i fotografija pogledajte na sledećoj strani. 

 

makonda-tracker