Priča koju ćete prepričati svima

Viđali ste ih u istim kadrovima, ali ovo niste mogli ni da pretpostavite: Ivan Bosiljčić i Tamara Aleksić nisu samo kolege?! (FOTO)

0
Mlada glumica koja tumači jednu od glavnih ulogu u aktuelnom ostvarenju Zdravka Šotre, nije do sada govorila detaljno o svojim počecima, ali je zato to učinila njena mama, Tanja Peternek

 

foto: Vladimir Šporčić

- Kada mi je rekla da će studirati glumu, zamolila sam Bosketa, koji je veliki i glumac i čovek, definitivino među pet najboljih u Srbiji, da joj skrene pažnju kakav je to posao. Sećam se da smo se videli posle njegovog koncerta u Sava centru. On ju je posavetovao: "Biti glumac je najteži posao, a teže od toga je samo biti glumica". Pitao ju je i da li je sigurna da to želi, a ona je bila samouverena: "Želim samo to i ništa drugo." Kada je to izgovorila, Ivan me je pogledao i samo je izustio: "Pa evo, ja sam probao" - otkriva Tanja Peternek Aleksić.

 

Za ćerkicu im baš ništa nije teško: Ivan Bosiljčić otkrio predivnu porodičnu anegdotu koju će Jelena i on pamtiti ceo život (FOTO)

 

Nekoliko godina kasnije, prvi kadar koji je Tamara snimila bio je upravo sa Ivanom Bosiljčićem, i to u ostvarenju "Šešir profesora Koste Vujića".

 

- Tada mi je stigla poruka od Bosiljčića da je prvi kadar koji je snimila u životu bila scena s njim - objašnjava Tanja.

 

Čini se da je Ivan ne samo Tamarin kolega, već i prijatelj koji joj je doneo sreću u glučakoj profesiji. Zaista čudesna priča, zar ne?

makonda-tracker