paparaco fotografije ne lažu

Umesto medicinom, leči se MOLITVAMA: Glumac i dalje poriče da boluje od raka, a Holivudom kruže neverovatne priče (FOTO)

0
Već godinama svi tvrde da popularni glumac vodi tešku bitku za život, a na osnovu njegovog izgleda očigledno je da nije sve u redu. On, međutim, sve negira!

 

foto: Profimedia

 

Ubrzo po ovoj izjavi Majkla Daglasa, Kilmer se obratio medijima kako bi još jednom demantovao tvrdnju da boluje od raka, ali mu niko nije poverovao.

Štaviše, njegova majka je otvoreno govorila o njegovoj borbi i otkrila da njen sin pokušava da se izleči molitvama, a ne odlaskom lekaru.

 

Prelepa misica i dalje vodi bitku s kancerom, a suprug joj ne dozvoljava da se preda: Stefan je plakao kada sam dobila rezultate

 

Najnovije paparaco fotografije slavnog glumca definitivno potvrđuju sve priče koje kruže u medijima - izuzev one koju on uporno ponavlja.

 

foto: Profimedia

One su nastale 9. decembra prilikom snimanja filma Citizen Twain i otkrivaju da je glumac zaista izgubio na težini. Lekar Stjuart Fišer prokomentarisao je ove fotografije rečima:

Izgleda kao da je teško bolestan, a rekao bih i da ima oteklinu na desnoj strani vrata. Ne izgleda dobro."

 

makonda-tracker