otvorila dušu

Edita Aradinović sve do sada ćutala o bolesti: Bilo je momenata kojih ne želim da se sećam (FOTO)

0
Pevačica je otvoreno govorila o pričama da je ukrala pesmu, o zdravlju, ali i ljubavi.
foto: Luka Šarac
foto: Luka Šarac

Edita Aradinović važi za jednu od najatraktivnijih pevačica na javnoj sceni, a sa ženskim benodm "Ministarke" postigla je ogroman uspeh. Lepa pevačica na snimanje novogodišnjeg programa Televizije Pink došla je sa novom frizurom, koja je oduševila prisutne, a kako važi pravilo da žene menjaju izgled kada raskinu sa dečkom, upitana je da li je to slučaj i sa njom.

 

Ma jok, nema to veze sa tim. Ništa se nije posebno dogodilo, osim što ide Nova godina, pa sam htela neku transformaciju, da budem zanimljiva sama sebi. A i da podignem samopouzdanje... Dogodi se tako da imam lom u glavi, pa to lečim promenama, ovog puta frizure", rekla je na početku Edita.

Ultra kratka kosa i ravne šiške učinile je neprepoznatljivom: Društvene mreže gore zbog Editine nove frizure (FOTO)

 

Nedavno je objavila novu pesmu "Moje jedino", koja je pravi narodnjak, i potpuno je drugačija od svega što su "Ministarke" do sada radile.

 

foto: Damir Dervišagić

 

Reakcije na novu pesmu su odlične, s obzirom na to da je promena žanra i da su svi bili skeptični jer je pesma u narodnjačkom fazonu. Mada ja od malena pevam narodnu muziku", kazala je pevačica.

 

S obzirom na to da je ovu pesmu još 2009. godine otpevala Dajana Penezić, Edita je prokomentarisala optužbe da je pesma ukradena.

 

Mi jesmo uradile rimejk pesme, ali sva autorska prava ima "F-play", odnosno, producenti Filip i Miloš. Mi smo oživele tu pesmu, nismo želele da ode u zaborav pošto je mnogo dobra pesma. S obzirom na to da sva prava ima ova produkcijska kuća, mi smo rešili da oživimo tu pesmu i da ona postigne uspeh, što se i dogodilo", ispričala je Edita.

 

Atraktivna brineta je, na žalost mnogih muškaraca, u dugoj vezi, a otkrila je i da li je sve i dalje u najboljem redu na tom planu.

 

Nastavak teksta pročitajte na sledećoj strani. 

 

makonda-tracker