Ceca Ražnatović: Razišli smo se zbog nepomirljivih razlika

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 5

Leona

22-03-2010 22:16h
Jeco22, zasto tebe dotice sto Ceca ponavlja jedne te iste stvari??? Boli tebe briga dali je ona u vezi i sa kim je u vezi??? Normalno da ce zena da informise svoje fanove o tome. Kad tad ce to novinari da objave. Jer su opsjednuti njome. Zasto da krije raskid sa Cveletom. Ko si ti da pricas kome ce Ceca da se posveti??? Ceca voli svoju djecu iznad svega, na prvom su mjestu Veljko i Anastasja pa sve ostalo. Takodje radi na novom CD-u koji ce da bude najbolji i najprodavaniji na Balkanu. Postavili su joj pitanje u vezi Cveleta i ona je na to njima odgovorila. Koliko god Ceca partnera da promjeni u zivotu to tebe uopste ne bih trebalo da interesuje. Ima zena pravo na privatan zivot. Naci ce pravog kada bude vrijeme za to. Danas su teska vremena i mnogo je tesko naci pravu ljubav. Dovoljno se je odmarala od posla i to je shvatila. Ceco, jedva cekam tvoj novi CD. Znas Jeco22, Posao i ljubav ne idu bas uvjek zajedno. Drugi put napisi nesto pametno ili nemoj uopste da pises. Pozzz za Story!

Min@

22-03-2010 14:42h
Šteta što su raskinuli.

Jeca

22-03-2010 16:38h
Ma dokle vise sa Cecom i njenim komentarima. Ovu pricu vec znaju i vrapci na grani, stalno ponavlja jedno te isto. Bilo pa proslo, ni prvi ni poslednji njen decko. Koliko ce ih jos biti ne zna ni ona sama.Bolje da snimi novi CD i posveti se svojoj karijeri i sto je jos bitnije svojoj deci.

"'Gegula""

23-03-2010 03:56h
"Cele",se malo igrala,smirila svoj temperament,pa je sada mirna.Normalno dok joj opet ne prorade hormoni pa ce naci novu zrtvu.LOGICNO,ISKORISTI PA BACI...

zox

23-03-2010 13:29h
pa i ceca je samo ljudsko bice,bez veze je polemisati o njenom zivotu,pretpostavljam da joj je arkan ziv da bi sve bilo drugacije i za nju i za njenu decu,a ne ovako-zena slobodna pa opet izgleda po nasim balkanskim pravilima ne bi trebalo da ima nekoga,kojesta!Ako vam se svidja njena muzika onda je slusajte,a njen zivot-njena stvar,poz
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: