Ceca Ražnatović: Razišli smo se zbog nepomirljivih razlika

5
Folk diva Svetlana-Ceca Ražnatović ekskluzivno za Story otkriva zbog čega je nedavno, nakon šest meseci strasti, raskinula romansu sa novosadskim manekenom Vladimirom Cvetkovićem Cveletom
foto: Miloš Nadaždin
foto: Miloš Nadaždin

Nepunih mesec dana posle intimne proslave Dana zaljubljenih u jednom luksuznom kiparskom restoranu kada su jedno drugom šaputali nežne reči i želje za zajedničku budućnost, folk diva Svetlana-Ceca Ražnatović i njen izabranik, maneken Vladimir Cvetković Cvele, raskinuli su svoju romansu koja ih je činila srećnim više od pola godine. Rastali su se 8. marta na Dan žena, kada su nežne poljupce zamenili sećanjima na prelepe zajedničke trenutke. Protekle srede vest o kraju njihove ljubavi obelodanjena je na Facebooku, gde su oboje naznačili da je njihov novi emotivni status single. Iste večeri, vest o njihovom raskidu ekskluzivno je objavio portal story.rs, a u naredna dva dana svi mediji bili su preplavljeni informacijama o krahu veze, koji je već okarakterisan kao raskid godine.

- Razišli smo se zbog nepomirljivih razlika u karakterima, ali uz dogovor i bez ružnih reči – rekla je folk diva ekskluzivno za Story i otkrila hoće li ostati u kontaktu sa Vladimirom.

- Desilo nam se ono što se dešava i drugim parovima, tako da u našem raskidu nema ničeg senzacionalističkog. Ostaćemo prijatelji, a sačuvaću samo lepe uspomene na vreme provedeno sa Vladimirom jer drugačijih nije ni bilo – iskrena je Ceca koja je u intervjuu uoči Dan zaljubljenih za naš magazin priznala da u njenom odnosu sa Cveletom povremeno ima nesuglasica, ali da su ih u tom periodu uspešno i prevazilazili.

- Kada nam se mišljenja razlikuju, što je normalno i dešava se svim parovima, uvek je reč samo o raspravi, a ne o svađi. Zdravom komunikacijom rešavamo i prevazilazimo svaki problem jer je razgovor najbolji lek za sve ljubavne probleme. On zna moju, a ja njegovu granicu i krećemo se u tim okvirima. Za vezu su najbitniji poštovanje i tolerancija među partnerima, a mi ih, srećom, imamo dovoljno i međusobno i prema drugim ljudima – rekla je za Story Ceca, koju su mediji za pola godine, koliko je bila u vezi sa Cveletom, čak i verili, dok su joj astrolozi prognozirali udaju i još jedno dete. Ona se, međutim, nije opterećivala planovima na privatnom planu, već je prepuštala da se romansa razvija spontano, pa čak nije žurila ni sa zajedničkim životom. Tokom veze, Vladimir je sve vreme boravio u Novom Sadu, a ona u svojoj vili pokraj Marakane, sa svojim naslednicima Veljkom i Anastasijom, koji su već zakoračili u tinejdžersko doba. Ceca je za naš list priznala i da su se ona i njen bivši dečko, u pojedinim trenucima ponašali detinjasto, pa ih je ljubav na trenutke pretvarala u bezbrižne tinejdžere.

- Iako smo zreli ljudi, zabavljamo se i volimo kao tinejdžeri. Naš odnos je poput prave čarolije jer smo se oboje vratili u neobuzdane mladalačke dane – priznala je pevačica nepunih mesec dana pre raskida. Dane ljubavi, Ceca i Cvele provodili su na romantičnim odmorima u Parizu, Veneciji, na Bledu, ali nedavno i na Kipru, gde su se odmarali u društvu njene sestre Lidije, zeta Predraga Ocokoljića i njihove dečice Viktora i Helene. Po povratku s ovog mediteranskog ostrva, diva se posvetila preslušavanju melodija za novi CD koji bi trebalo da bude objavljen u junu. Jedan od autora na njenom novom albumu biće i tekstopisac Marina Tucaković, koju pri pisanju tekstova uvek inspirišu i detalji iz Cecinog emotivnog života.

Nikola Rumenić

makonda-tracker