Rada Radenović i Dejan Milić: Presrećni smo zbog rođenja sina

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 7

jelena

22-03-2010 13:19h
sejo kalac

nensi

22-03-2010 21:33h
sejo kalac

jelena

22-03-2010 01:21h
"ugledni crnogorski biznismen"-sta je pisac ovog clanka hteo da nam docara?

IVANA

22-03-2010 19:23h
Da, tamo ima dvoje dece, a ovamo kao nema nista, pa je odlucio tamo. Rado, trebalo je vise da drzis do sebe!!!

Tanjuška

22-03-2010 22:38h
Jedini "kvalitet" dotičnog je sojenica na Adi Bojani i džip kojim je dolazio po svoju ljubavnicu Radu pravo do recepcije na Adi i odvozio je u noć, a sponzorušica kakva je, unovčila se, bez obzira što su joj Katarina Radivojević i Bojana Ordinačev govorili da on nije za nju i da može i boljeg momka da nadje. Bile su zajedno na Adi, gušterisale se na vrelom pesku i lovile dobre prilike. A u nedostatku slobodnih beogradjana, dobri su i lokalci. A oni su svi kao iz šume medjedi, žene im ostale u Gornjoj Medjedji, a oni sišli na more da "se bave turizmom" i love slobodne, raskalašne ženske. I tako bi i naša Rada ulovljena. Uhvatio je lokalni gabor sa vikendicom, a sada je tu i dete - valja ga ljuljati. Neka im je dobri Bog upomoć! Dete ništa nije krivo zbog greške majke i oca, neka im je živo i zdravo, a možda će i ove godine na vreli pesak Ade Bojane. Tamo su mnoge zatrudnele od letnje ljubavi.

d

23-03-2010 10:21h
Tanjuška svaka čast,kao da sam ja pisala ovaj tvoj tekst!

:-))))

24-03-2010 18:46h
:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: