Rada Radenović i Dejan Milić: Presrećni smo zbog rođenja sina

Iako su godinu dana ćutali o svojoj vezi i zajedničkom sinu Petru, voditeljka Rada Radenović i crnogorski biznismen samo za Story otkrili su koliko ih je naslednik obradovao i da se snažno vole
7
1 / 2 Foto: Story Press

Sve dok nije izneo svog sina Petra iz porodilišta u Višegradskoj ulici, ugledni crnogorski biznismen Dejan Milić bio je najmisteriozniji akter domaćih džet-set priča tokom poslednjih godinu dana. Otkako je objavljena informacija da lepa voditeljka Rada Radenović čeka bebu sa ovim domaćoj javnosti do tada nepoznatim Crnogorcem, o njegovom liku i delu kružile su razne glasine, od kojih je, kako sada stvari stoje, istinita samo ona o tome da je bio u braku i da ima dvoje dece. U razgovoru za naš magazin, Dejan je prošlog petka razrešio medijsku dilemu u vezi sa svojim preseljenjem u srpsku prestonicu.

- Nije tačno da se selim u Beograd. U Podgorici živim i tu ću i ostati jer imam sina od dvanaest i ćerku od sedam godina i jedino mi je zbog njih problem što se u novinama piše svašta, pa i to da sam Radi kupio stan, što nije tačno. Ali, Rada i ja smo zajedno! Presrećni smo zbog Petrovog rođenja i naša ljubav odlično funkcioniše na daljinu - samo sa Story otkriva Dejan.

Nikola Rumenić

Više o ovoj temi pročitajte u novom broju magazina Story koji je u prodaji od 23. marta.

makonda-tracker