prvi put posle tragedije

Potresna ispovest oca Filipa Kapisode: Ponovo su mi otvorili živu ranu

0
Otac Filipa Kapisode spreman je da se sastane s porodicom Ksenije Pajčin.

 

- Veoma mi je teško. Sve znam! Pratio sam poslednjih dana šta se dešava i piše u novinama. Video sam šta je Ksenijin ujak izjavio, i ja sam isto u bolu, taman kao i on. Toliko mogu da kažem. Sve mi ovo teško pada. I drugu stranu žalim, eto... Ponovo su mi otvorili živu ranu. Mi ćemo naći način da se negde sretnemo, ali ne preko novina. Ne želim da stavljam so na tu ranu - kaže bivši reli vozač iz Cetinja.

 

Indira Radić: Ksenija Pajčin je predosetila da će umreti

 

foto: Story Press

Naglašava da razume patnju Ksenijine majke Ljubice i ne želi da je produbljuje.


- Mogu da razumem tu familiju. I meni bi bilo teško da mi je neko tako nešto učinio. To je i moj bol. I ne želim nikog da povredim - rekao je Mirko za Kurir. 

 

Bila je ludo zaljubljena u poznatog fudbalera: Sećate li se kome je Ksenija Pajčin posvetila čuvenu pesmu Sviđa mi se on?

 

foto: Dragana Udovičić

Podsetimo, ujak tragično nastradale pevačice Nikola Kostić, koji je došao iz Amerike da bi obeležio sestričinin rođendan, u ispovesti za Kurir je rekao:

 

- Oprostio sam Filipu što je to uradio, kao i još nekim ljudima koji su učinili nažao meni i mojoj porodici, ali bog neka im sudi. Niko od Filipove porodice nam se nije javljao od tragedije. Taj čovek je zavio u crno i svoju porodicu. I njih boli sve to!

makonda-tracker