hir koji je razočarao njihove obožavaoce

Sve do sada su važili za skromnu porodicu koja živi kao sav normalan svet, međutim ovaj potez pokazao je njihovo pravo lice (FOTO)

0
Strani mediji često ističu kako porodica Bekam živi sasvim jednostavan život, međutim, ova njihova odluka srušila je sve iluzije o jednoj od najpoznatijih porodica
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Bračni par Viktorija i Dejvid Bekam, koji već devet godina žive u Los Anđelesu, planiraju da kupe novu nekretninu, jer im je sadašnji dom pretesan.

 

I najsiromašnije porodice ovako počinju svoj dan: Uprkos tome što su zaradili milione, Bekamovi uživaju u malim stvarima (FOTO)

 

foto: Profimedia

 

Naime, Bekamovi u Americi žive na luksuznom imanju koje se prostire na više od pet hiljada kvadratnih metara, a sama vila koju su pazarili za 14 miliona dolara zauzima više od hiljadu i dvesta kvadratnih metara. Na imanju se nalazi i veliki bazan, ali ono što Bekamovima nedostaje je fudbalsko igralište, zbog čega i žele da prodaju sadašnji dom.

 

Fotografije su odale da se nada pomirenju: Bekam posle raskida ne može da sakrije emocije (FOTO)

 

- Nemaju mesta za fudbalsko igralište pa dečaci moraju da idu kod Gordona Remzija kada žele da igraju fudbal - rekao je izvor blizak Bekamovima, i dodao da slavni par sada traži kuću koja će zadovoljiti sve njihove kriterijume.

makonda-tracker