spekulacije o trudnoći i drama u avionu

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović nakon drame koju nikad neće zaboraviti: Najbitnije je da smo živi

0
Nakon sve glasnijih spekulacija da je u drugom stanju, pevačica Aleksandra Prijović spakovala je kofere i uputila se sa svojim izabranikom Filipom Živojinovićem u Majami kako bi se odmorila i napunila baterije, a ono što im se desilo na putu za Ameriku zaljubljeni par nikada neće zaboraviti
foto: Andreja Damnjanović
foto: Andreja Damnjanović

Poslednjih nedelja beogradski mediji bruje o navodnoj trudnoći mlade pevačice Aleksandre Prijović (21). Kada je dnevni list Kurir stupio u kontakt sa izabranicom sportskog menadžera i sina nekadašnjeg teniskog asa Slobodana Živojinovića Filipa Živojinovića (30), atraktivna pevačica nije želela ni da demantuje ni da potvrdi srećnu vest.

 

Krupan, bogat i dostojan princeze: Ruku Aleksandre Prijović krasi VERENIČKI prsten? (FOTO)

Baš ste me zatekli! Rano je još da govorim o tome, čekam da se vratim s puta i odem na pregled. Nije vreme za tu temu dok se sve ne proveri", rekla je Aleksandra za Kurir, dok Filip nije bio raspoložen za priču.

Ne komentarišem svoj privatni život, pogotovo ne takve stvari", rekao je kratko sin Bobe Živojinovića.

Nakon glasina o trudnoći, zaljubljeni par odlučio je da spakuje kofere i otputuje u toplije krajeve, a njihov izbor pao je na Majami gde porodica Živojinović poseduje kuću. Ipak, odmor im nije počeo bajkovito. Naime, na letu iz Frankfurta za Ameriku otkazao je jedan motor na avionu, što je izazvalo paniku među svim putnicima. Iz pilotske kabine stiglo je obaveštenje da je došlo do kvara na motoru i da će avion morati da sleti na najbliži aerodrom, najverovatnije u Pariz.

 

makonda-tracker