KRATAK PREDAH U AUSTRIJI

Anabela Atijas: Ćerke su moje bogatstvo

0
Atraktivna pevačica Anabela Atijas, koja s nestrpljenjem očekuje decembar jer će tada proslaviti četiri godine ljubavi sa suprugom Andrejom, nedavno se vratila s nezaboravnog odmora iz Beča gde je uživala u društvu najbolje prijateljice i najstarije naslednice Lune
foto: Luka Šarac, Privatna arhiva
foto: Luka Šarac, Privatna arhiva

Pevačica Anabela Atijas (41) nedavno je provela tri nezaboravna dana u glavnom gradu Austrije gde je spojila lepo i korisno. Nakon uspešnog nastupa u Beču, Anabela je zajedno sa ćerkom Lunom (20) i najboljom prijateljicom Sandrom, koja živi tamo, uživala u otkrivanju brojnih znamenitosti tog evropskog grada, ali i savršenoj gastronomskoj ponudi.

 

- Imala sam nastup u jednom klubu u Beču, pa smo Luna i ja iskoristili moje poslovno putovanje da uživamo tri dana u tom prelepom gradu. Moja najbolja prijateljica Sandra drži jednu od najstarijih picerija u Beču i nas dve bile smo njeni gosti. Prelepo smo se provele, obilazili smo istorijske znamenitosti i atrakcije, a ujedno smo se prepustili čarima savršene austrijske kuhinje. Pored toga, bile smo i na proslavi rođendana jednog našeg dragog prijatelja. Ovo je bilo divno putovanje za nas dve, naš nam je trebalo naše vreme – u jednom dahu Anabela sabira utiske i otkriva šta ju je impresioniralo u ovom gradu.


- U Beč često dolazim i veoma volim ovaj divan grad i njegovu energiju. Posebno je čarobno sada, pred praznike, kada vlada božićna euforija, a dekoracija na ulicama zaista je fascinantna. Poseban šmek gradu daju brojni turisti koji su lepo raspoloženi, nasmejani, razdragani i dolaze iz svih krajeva sveta, što je samo ulepšalo ovo naše malo žensko druženje – kaže Anabela i objašnjava kako su vreme provele njene ćerke Nina (10) i Blankica (3) dok im mama nije bila tu.


- Nina je bila u poseti kod svog tate, a Blanku je čuvao njen tata. Obe devojke imale su zanimljiv vikend, što nam je bio razlog više da uživamo punim plućima i budemo potpuno opuštene u prelepim šetnjama i obilascima grada – priča Anabela i dodaje da je ponosna na svoju najstariju naslednicu koja je nedavno uplovila u modne vode.

 

foto: Luka Šarac, Privatna arhiva

Nastavak teksta pročitajte na narednoj strani...

 

 

makonda-tracker