KRATAK PREDAH U AUSTRIJI

Anabela Atijas: Ćerke su moje bogatstvo

0
Atraktivna pevačica Anabela Atijas, koja s nestrpljenjem očekuje decembar jer će tada proslaviti četiri godine ljubavi sa suprugom Andrejom, nedavno se vratila s nezaboravnog odmora iz Beča gde je uživala u društvu najbolje prijateljice i najstarije naslednice Lune
foto: Luka Šarac, Privatna arhiva
foto: Luka Šarac, Privatna arhiva

Pevačica Anabela Atijas (41) nedavno je provela tri nezaboravna dana u glavnom gradu Austrije gde je spojila lepo i korisno. Nakon uspešnog nastupa u Beču, Anabela je zajedno sa ćerkom Lunom (20) i najboljom prijateljicom Sandrom, koja živi tamo, uživala u otkrivanju brojnih znamenitosti tog evropskog grada, ali i savršenoj gastronomskoj ponudi.

 

- Imala sam nastup u jednom klubu u Beču, pa smo Luna i ja iskoristili moje poslovno putovanje da uživamo tri dana u tom prelepom gradu. Moja najbolja prijateljica Sandra drži jednu od najstarijih picerija u Beču i nas dve bile smo njeni gosti. Prelepo smo se provele, obilazili smo istorijske znamenitosti i atrakcije, a ujedno smo se prepustili čarima savršene austrijske kuhinje. Pored toga, bile smo i na proslavi rođendana jednog našeg dragog prijatelja. Ovo je bilo divno putovanje za nas dve, naš nam je trebalo naše vreme – u jednom dahu Anabela sabira utiske i otkriva šta ju je impresioniralo u ovom gradu.


- U Beč često dolazim i veoma volim ovaj divan grad i njegovu energiju. Posebno je čarobno sada, pred praznike, kada vlada božićna euforija, a dekoracija na ulicama zaista je fascinantna. Poseban šmek gradu daju brojni turisti koji su lepo raspoloženi, nasmejani, razdragani i dolaze iz svih krajeva sveta, što je samo ulepšalo ovo naše malo žensko druženje – kaže Anabela i objašnjava kako su vreme provele njene ćerke Nina (10) i Blankica (3) dok im mama nije bila tu.


- Nina je bila u poseti kod svog tate, a Blanku je čuvao njen tata. Obe devojke imale su zanimljiv vikend, što nam je bio razlog više da uživamo punim plućima i budemo potpuno opuštene u prelepim šetnjama i obilascima grada – priča Anabela i dodaje da je ponosna na svoju najstariju naslednicu koja je nedavno uplovila u modne vode.

 

foto: Luka Šarac, Privatna arhiva

Nastavak teksta pročitajte na narednoj strani...

 

 

 


- Luna je mlada devojka koja se još uvek traži. Moda je zanima, pa je logičan korak bio da pokrene svoj blog. Divno je to što napreduje, svakog dana nauči nešto novo, a pritom radi ono u čemu uživa. Presrećna sam kako se sve razvija, zaista se pretvara u ozbiljan mali biznis kojim se ona sa zadovoljstvom bavi. U narednom periodu očekuje je saradnja snova s jednom kompanijom, ali više o tome kad dođe vreme – kaže Anabela i otkriva kako je vaspitala svoje tri ćerke.

 

foto: Luka Šarac, Privatna arhiva


- Imamo divan odnos, a to je moje najveće bogatstvo. Bude tu i situacija koje se, na sreću, lako reše kada ljudi imaju želju da menjaju loše navike. Sve je to u skladu s njihovim godinama. Naravno da se mama poštuje i da su one svesne činjenice da se godinama borim za njihovo lepo odrastanje. Najsrećnija sam kad ih neko pohvali da rastu u divne ljude – ističe Anabela koja se poslednjih nedelja našla na meti tabloida koji su spekulisali da je njen brak sa suprugom Andrejom u krizi jer se par duže vreme nije pojavio zajedno u javnosti.


- To nije nikakav pokazatelj bilo čega. Odavno sam izgubila želju da se pravdam i bilo šta objašnjavam – kaže pevačica koja se raduje decembru kada će proslaviti četvrtu godišnjicu braka.


- Ove godine Andrej i ja obeležićemo godišnjicu u našem stanu u Rovinju. Nedavno smo postali vlasnici nekretnine u starom delu grada koju ovih dana uređujemo i istinski uživamo u stvaranju doma – završava gospođa Atijas.

makonda-tracker