Sudbina je drugačije htela...

13 žena fudbalera uradile iste tetovaže, pa ostale udovice: Bolje da smo i mi umrle s njima nego da proživljavamo ovu patnju (FOTO)

0
U znak podrške svojim muževima, 13 žena fudbalera uradile su tetovaže na kojima se vidi srce i maleni avion koji simbolizuje put do njega. Nedugo zatim njihovi supruzi doživeli su stravičnu avionsku nesreću...
foto: Instagram
foto: Instagram

13 supruga fudbalera Šapikoensea samo nekoliko dana pre stravične avionske tragedije koja je potresla ceo svet, uradile su identične tetovaže - naime, prenosi Kurir, one su u znak podrške svojim muževima uradile tetovaže na kojima se vidi srce i maleni avion koji simbolizuje put do njega, otkrila je supruga nastradalog kapitena Klebera Santatne.

 

A photo posted by Rosangela (@rosangela_loureiro_) on

13 parova trebalo je zajedno da putuju 9. decembra na odmor u Dominikansku Republiku, ali sudbina je drugačije htela.

 

Tragedija koja ga je zauvek zavila u crno: Poznati pevač rasplakao stotine ljudi onim što će učiniti na rođendan Ksenije Pajčin

 

One su sada sve postale udovice, a najlepše putovanje njihovih života pretvorilo se u najveću tragediju.

 

A photo posted by Rosangela (@rosangela_loureiro_) on

Kleber me je zvao sa aerodroma i rekao mi kako mu nedostajem. Obećao je da će zvati čim stigne u Kolumbiju. Taj poziv nisam doživela.

 

Druga supruga fudbalera javila mi je stravične vesti. Rekla mi je da se dogodila nesreća. Bolje da smo i mi umrle s njima nego da proživljavamo ovu patnju", ispričala je neutešna Marija Rosangela.

 

A photo posted by Rosangela (@rosangela_loureiro_) on

 

makonda-tracker