nikada je neće zaboraviti

Tragedija koja ga je zauvek zavila u crno: Poznati pevač rasplakao stotine ljudi onim što će učiniti na rođendan Ksenije Pajčin

0
Ksenija Pajčin, lepotica sa beogradske kaldrme, tragično je stradala pre šest godina, kada ju je njen tadašnji dečko, crnogorski maneken FIlip Kapisoda, usmrtio u njenom stanu. Ona bi 3. decembra napunila 39 godina.
foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Pevač Danijel Alibabić, koji je bio njen veliki prijatelj, podsetio je na društvenim mrežama da joj je uskoro rođendan, i najavio da tim povodom priprema nešto posebno u znak sećanja na svoju tragično preminulu prijateljicu.

 

Šest godina od smrti Ksenije Pajčin: Fatalnost ju je koštala života

 

U subotu 3.12. je rođendan mojoj najsjajnijoj zvezdi na nebu Kseniji Pajčin. Tačno u podne će biti pušten u etar spot u koji je uloženo mnogo svega, najviše emocije. Ksendžo, mi koji te volimo nikada nećemo pustiti da odeš u zaborav", napisao je Danijel Alibabić.

Ksenija Pajčin rođena je u Beogradu 1977. godine. Tokom srednjoškolskih dana počela je da se bavi plesom, ali i da privlači pažnju momaka. Karijeru plesačice je započela kao deo plesne grupe folk pevačice Dragane Mirković i sastava Beat Street, a njen talenat je uočio i frontmen grupe Duck, Damir Radoičić Dača, sa kojim je snimila hit "Dačo volim te".


Bio je san svake devojke 90-ih godina, a on je voleo samo Kseniju Pajčin: Poznati reper je danas neprepoznatljiv (FOTO)

 

foto: Mića Jović

Ksenija Pajčin i Filip Kapisoda upoznali su se na Cetinju, u julu 2008. godine, na jednoj modnoj reviji. Filip je bio toliko opčinjen Ksenijom da ju je tokom celog leta pratio na njenim koncertima po crnogorskom primorju. Krajem leta je zbog nje napustio rodno Cetinje i preselio se u Beograd.


Posvetio joj je pesmu, ali nikada više nije govorio o velikoj tragediji: Ovaj poznati pevač je brat pokojne Ksenije Pajčin (FOTO)

 

Njihova veza isprva je trajala do proleća 2009, a raskinuli su neposredno pred njegov ulazak u kuću Velikog brata. Krajem godine je usledilo pomirenje, a početkom 2010. par je doživeo saobraćajnu nesreću u selu Lisović, na putu do njene vikendice, za koji su mnogi mislili da je njegov način da ih oboje još tada usmrti. Dva meseca nakon nesreće, 16. marta joj je oduzeo život, a potom izvršio samoubistvo, odredivši joj da zauvek počiva na beogradskom Novom groblju.

 

 

makonda-tracker