šokantna priča

Niko joj nije verovao da ju je muž tukao: Glumica postidela svet OVIM dokazom

0
Amber Herd, koja je optužila svog bivšeg supruga Džonija Depa da ju je fizički zlostavljao, učestvovala je u jednoj kampanji za borbu protiv nasilja nad ženama uprkos tome što su je optuživali da je celokupnu priču izmislila

- Da nisam imala par ljudi u koje imam poverenja, da oni nisu bili uz mene moj život bi bio potpuno drugačiji. Kao žena koja kroz ovo prolazi javno, imam jedinstvenu priliku da podsetim druge žene da ne mora da bude tako. Ne morate da prolazite kroz to same. Niste same. Moramo da promenimo način na koji govorimo o ovakvim stvarima. Jedini način na koji ćemo podstaći ljude da istupe, da progovore i zauzmu se za sebe, jeste da promenimo sistem koji ih primorava da ćute.


Mračna tajna iz prošlosti je i dalje progoni: Majka ove poznate glumice je godinama trpela nasilje i ubila svog muža u samoodbrani (FOTO)

Podsetimo, nakon što je progovorila o Džonijevom nasilničkom ponašanju, Amber se našla na meti optužbi da je izmislila batine kako bi izvukla novac od supruga nakon razvoda. Kako bi pokazala svima da greše, ona je sedam miliona koje je dobila donirala humanitarnim organizacijama.

makonda-tracker