romantičan dar

Čim je izašla iz aviona, sačekalo ju je iznenađenje: Anastasija Ražnatović obasuta cvećem dostojnog princeze (FOTO)

1
Dok mnogo spekulišu o njenom ljubavnom životu, lepa Cecina kći ostaje tajnovita i otkriva tek sitne detalje iz svoje privatnosti...
foto: Instagram
foto: Instagram

Mediji su nedavno objavili da je, nakon dva meseca, ljubavi kapitena srpske košarkaške reprezentacije Miloša Teodosića i mlade lepotice Anastasije Ražnatović došao kraj.

 

Anastasiju mnogo volim, ali ne znam da li ćemo se pomiriti: Ovo je dokaz da i nakon svađe jake emocije i dalje postoje (FOTO)

 

Ni sportista ni jedna od najpopularnijih lepotica na društvenim mrežama u Srbiji nisu - kao, uostalom, ni dok je njihova veza trajala - za medije govorili o svom odnosu.

 

foto: Damir Dervišagić

Međutim, jasno je da Anastasija ne pati nakon rastanka od atraktivnog košarkaša - ona na društvenoj mreži Instagram često objavljuje fotografije koje svedoče da je vesela, pozitivna i posvećena ispunjavanju brojnih poslovnih obaveza.

 

O Anastasiji, vezi s Filipom, svom seksepilu... Aleksandra Prijović čitala tvitove o sebi i snašla se fenomenalno! (VIDEO)

 

Pored toga, najnovija fotografija koju je Anastasija podelila s obožavaocima nagoveštava da u njenom životu ima mnogo razloga za radovanje!

 

 

 

Thinking about all the fabulous shoes I will find here..????????

A photo posted by ???? A N A S T A S I J A ???? (@raznatovicanastasija) on

 

Cecina ćerka, naime, otkrila je juče da se uputila ka Amsterdamu, gde je čeka - šoping!

 

Nije odgovorila: Kostadinova SMS poruka Anastasiji isplivala u javnost (FOTO)

Razmišljam o svim predivnim cipelama koje ću ovde pronaći", napisala je Anastasija u opisu jedne fotografije nastale tokom vožnje ovim holandskim gradom.

Međutim, najviše pažnje među njenim pratiocima privukla je fotografija prelepog buketa cveća koji odiše romantikom. Ražnatovićeva nije otkrila ko ju je obradovao ovim poklonom, a jedan od njenih fanova istakao je nadu da je to dar Miloša Teodosića u znak pomirenja.

 

 

Ovu Pinkovu zvezdu su pomešali sa Anastasijom Ražnatović: Neverovatna sličnost koja bi zbunila i Cecu (FOTO)

 

Ipak, Anastasija se tim povodom nije oglašavala, pa nije otkrila da je ova tvrdnja tačna ili se u njenom životu pojavio neko novi...

 

 

makonda-tracker