romantičan dar

Čim je izašla iz aviona, sačekalo ju je iznenađenje: Anastasija Ražnatović obasuta cvećem dostojnog princeze (FOTO)

1
Dok mnogo spekulišu o njenom ljubavnom životu, lepa Cecina kći ostaje tajnovita i otkriva tek sitne detalje iz svoje privatnosti...
foto: Instagram
foto: Instagram

Mediji su nedavno objavili da je, nakon dva meseca, ljubavi kapitena srpske košarkaške reprezentacije Miloša Teodosića i mlade lepotice Anastasije Ražnatović došao kraj.

 

Anastasiju mnogo volim, ali ne znam da li ćemo se pomiriti: Ovo je dokaz da i nakon svađe jake emocije i dalje postoje (FOTO)

 

Ni sportista ni jedna od najpopularnijih lepotica na društvenim mrežama u Srbiji nisu - kao, uostalom, ni dok je njihova veza trajala - za medije govorili o svom odnosu.

 

foto: Damir Dervišagić

Međutim, jasno je da Anastasija ne pati nakon rastanka od atraktivnog košarkaša - ona na društvenoj mreži Instagram često objavljuje fotografije koje svedoče da je vesela, pozitivna i posvećena ispunjavanju brojnih poslovnih obaveza.

 

O Anastasiji, vezi s Filipom, svom seksepilu... Aleksandra Prijović čitala tvitove o sebi i snašla se fenomenalno! (VIDEO)

 

Pored toga, najnovija fotografija koju je Anastasija podelila s obožavaocima nagoveštava da u njenom životu ima mnogo razloga za radovanje!

 

makonda-tracker