odlično se snalazi

Nakon sukoba sa kolegama, Rada Manojlović definitivno napustila Neke nove klince: Evo koja pevačica je nova članica žirija! (FOTO)

0
Rada Manojlović više neće biti u žiriju popularnog muzičkog takmičenja, a to mesto zauzela je njena koleginica koju svi dobro znate.
foto: Marina Lopičić
foto: Marina Lopičić

Iako se spekulisalo da Rada više neće biti deo ovog šou-programa zbog obaveza koje ima oko nastupa, ali i sve češćih kašnjenja, i dalje nije potvrđeno šta je pravi razlog. 

 

Druga pevačica od juče je u fotelji žirija muzičkog takmičenja "Neki novi klinci" na mestu gde je sedela Rada Manojlović.


Zbog neprijatne situacije s kolegama Rada Manojlović donela odluku: Mislim da je najbolje da više ne budem u žiriju

 

foto: Dragana Udovičić

Ona se među dosadašnje članove žirija lepo uklopila, a kako se saznaje, ostaće na tom mesu duži vremenski period. Kako se u ovom žiriju članovi vrlo često menjaju, ni ona nije želela da otkrije da li će do kraja serijala ostati u toj fotelji.

 

Nastavak teksta i koja popularna pevačica je nova članica žirija pročitajte na sledećoj strani. 

 

 

 

 

U pitanju je Marina Tadić. 

 

Neizmerno mi je drago što sam deo ovog šou-programa, u kojem mališani biraju svoj put i buduće zanimanje. Trudiću se da budem objektivna, ali ne i gruba jer su u pitanju nečiji snovi", kaže Marina, koja je otkrila i kako se oseća povodom toga što je zamenila Radu i da li misli da će joj koleginica na tome zameriti.

 

Nikada se po pitanju bilo čega nisam poredila ni sa kim, pa tako ne bih ni sa Radom. Kada su me, na moje veliko zadovoljstvo, pozvali ljudi iz "Granda" da budem deo ovog šoua, nismo pričali o zameni, već o mom učešću", kaže Marina.

 

A photo posted by Marina Tadic (@marinatadic1) on

Nakon saobraćajne nesreće usledio je još veći šok: Marina Tadić otkrila pravi razlog svoje nezgode! (FOTO)

 

Ovo je druga sezona tog takmičenja za mališane, u kojem najmlađi pevaju pred nekoliko članova žirija, a najboljeg čeka podrška ove produkcijske kuće u daljoj karijeri. 

makonda-tracker