Lepa i uspešna

Ivanka Tramp - pokretačka snaga porodice: 6 stvari koje sigurno niste znali o Trampovoj mezimici!

0
Plavokosa lepotica i ćerka prvog čoveka Amerike Ivanka Tramp najpoznatije je Trampovo dete. Donosimo vam nekoliko činjenica o njenom životu koje sigurno niste znali!
foto: Reuters


5. Moćna žena iza scene

 

Iako je tvrdila da nije bila deo očeve kampanje, već da je samo davala podršku i savete svom ocu, kao što bi to svaka ćerka uradila, ispostavilo se da je zapravo imala veliku moć odlučivanja. Washington post je preneo da se Donald sastao sa Ivankom, njenim mužem i dvojicom sinova pre nego što je otpustio menadžera svoje kampanje Korija Levandovskog. Neki mediji čak pišu da je Ivanka svome ocu zapretila da će napustiti kampanju ukoliko Levandovski ostane. Da je Ivanka Donaldu više od podške govori i izjava njenog muža. Sadašnji američki predsednik je po tri puta dnevno zvao svoju ćerku kada nije mogla da bude pored njega zbog bebe koju je trebalo da dobije.


Dama od stila - Ivanka Tramp!

 

6. Politička uloga koštala ju je prijateljstva sa Čelsi Klinton

 

Ivanka Tramp i Čelsi Klinton, ćerka Hilari Klinton, družile su se i pre nego su njihovi roditelji postali politički rivali. Čelsi je smatrala da je prijateljstvo važnije od politike. Stvari su se u poslednjih nekoliko meseci ipak promenile. One su odlučile da se ne viđaju u javnosti zbog izbora.

 

makonda-tracker