oduševiće vas

Njima ljubav nije zakasnila: Zbog ovih emocija će svi pamtiti koncert Saše Matića (FOTO)

0
Nakon spektakularnih koncerata u Beogradu, Zagrebu i Užicu, Saša Matić priredio je publici još jedan muzički spektakl, ovoga puta u prepunoj dvorani Mejdan u Tuzli.
foto: Promo
foto: Promo

Na prve taktove pesme "Andjeo čuvar" kojom je Matić započeo tročasovni spektakl, dvoranom se prolomio vrisak a raspoložena publika je pesmu pevala od reči do reči.

Dobro veče Tuzlo! Hvala vam što ste svih ovih petnaest godina uz mene, što volite i poštujete ono što ja radim i što ste, po ko zna koji put dokazali da nama ljubav nije zakasnila" - rekao je Matić i koncert nastavio pesmom "Kad ljubav zakasni"

foto: Promo



Redali su se hitovi poput "Nadji novu ljubav", "Sve je na prodaju", "Poklonite mi nju za rodjendan", "Noći u Sibiru", "Lagala je grade" i mnoge druge a fantastična atmosfera nije jenjavala do samoga kraja koncerta.

 

foto: Promo



Temperaturu u dupke punom Mejdanu dodatno su podigli Sašini gosti, Rada Manojlović sa kojom je otpevao duet "Mešaj mala", Aco Pejović, Sašin dugogodišnji prijatelj, koji je sa publikom u Mejdanu otpevao tri pesme, pored ostalih i svoj novi hit "Nisam pao" i Jelena Karleuša koja je, uz duet "Ne smem da se zaljubim u tebe" publiku dodatno "razdrmala" pesmom "Insomnia"

 

foto: Promo



Koncertom u Tuzli je, po procenama organizatora prisustvovalo preko 7.000 ljudi, čime je oboren dosadašnji rekord posećenosti Mejdana, a Saša Matić je još jednom pokazao zbog čega je miljenik bosanskohercegovačke publike, koja ga je nekoliko puta vraćala na bis.

 

foto: Promo



Matićevi bezvremenski hitovi ali i odlični gosti doprineli su da koncert ostavi neizbrisivi trag u sećanjima Tuzlaka ali i ostalih koji su u Mejdan stigli iz svih krajeva Bosne i Hercegovine.

 

foto: Promo



Nakon Tuzle, spektakl u tri čina nastaviće se 10. decemba u sarajevskoj dvorani Zetra a karte za ovaj koncert su u prodaji na svim prodajnim mestima www.kupikartu.ba

 

foto: Promo

 

makonda-tracker