Životna priča - Anabela Đogani: Neki ožiljci nikad ne zarastu

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 4

vesna

14-03-2010 07:47h
Zaista teska sudbina i mnogo ruznih dogadjaja u mladim godinama....sreca pa je sve to iza nje ,sada mi je jasno zasto je tako nezna i ranjiva !
Draga Anabela , glavu gore ,mlada si zena i zivot je pred tobom i tvojom decom .
Da Bog da srece i da imas jos dece , a najbitnije, uzivaj u ljubavi,jer to dodatno oplemenjuje dusu !

Jelena

13-03-2010 01:25h
Hrabra i lepa žena, nažalost ne i jedina žrtva ratnog vihora na Balkanu, ali sada je u punoj snazi, jača nego ikada i može ponosno da digne svoju prelepu glavu i uspravno korača, samo napred, bez ostvrta na ružni deo prošlosti. Andjeli s tobom, dušo...Uživaj u novoj sreći i ljubavi i ojačaj zbog sebe i kćerki. Dolaze bolji dani, moraš u to verovati.

Tanja

21-03-2010 00:07h
Kako lepa imena...Anabela, Romanela, Luna, Nina, Ilda, Aida.....ko je ovakva imena davao svojoj deci taj je veoma romantična i duševna osoba, bilo majka ili otac, a ljubav se vidi u očima i osmehu. Ova nežna žena, kao onaj djul na njenoj terasi ne zaslužuje više da pati, plaši se,strepi i plače, ni
zbog koga ni zbog čega, treba da uživa u životu, ljubavi i srećnim trenucima uz voljenu osobu, ma ko to bio. Ona će odabrati sebi pravu osobu, verujem da više neće grešiti, a Mladen je presladak i pravi je muškarac za nju. Želim njoj i ćerkama srećne trenutke i puno zvezda vodilja na jasnom nebu života. Ne daj se, bolja si od svih, Anabella!!!

ajla

07-05-2010 10:34h
Draga Anabela,potresla me tvoja prica i samo mogu da kazem da ti se puno divim. Glavu gore,imas prekrasnu i prelepu decicu prema tome uzivaj u zivotu,lose dane zaboravi i zivi sa decicom u sadasnjosti. Zelim ti sve najbolje i da uspes u zivotu jer ti to zasluzujes. KISSSSSS Iz Novog Pazara
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: