srećna

Prijatelj Rade Manojlović otkrio: Nakon osam godina ima ono što je oduvek želela

0
Jednoj od najpopularnijih pevačica ispunila se velika želja.
foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Radin ljubavni život konstantno je pod lupom javnosti, međutim ovoga puta druga novina iz njenog života privukla je pažnju publike.

 

Naime, pevačica je ispunila sebi veliku želju i počastila se novim automobilom. Ona je svoj automobil marke "pežo 206", koji je vozila poslednjih osam godina, zamenila "rendž roverom".

 

Jedna od retkih koja nije preterala: Rada Manojlović silikonom popunila usne?

 

foto: Dragan Kadić

Kako Kurir saznaje, pevačica je imala u planu da konačno kupi nova kola, jer je "pežo 206", koji ima još od 2008. godine, prešao i previše kilometara. Rada je novi auto kupila prošlog meseca u Nemačkoj.


Konačno ima automobil koji je oduvek želela. Verujte mi, vredi svaki evro. Radi nije bilo žao novca jer se zaljubila u njega čim ga je ugledala. Samo je rekla: "To je to, njega želim da vozim.“ Džip je odmah isplatila, a nakon što je sredila papire dovezla ga je u Srbiju", ispričao je za Kurir Radin blizak prijatelj.

 

Ona je nedavno u intervjuu za Kurir ispričala kakav automobil želi, s obzirom na to da često putuje kolima na nastupe, a interesantno je što je baš takav i kupila.

 

foto: Damir Dervišagić

Zbog neprijatne situacije s kolegama Rada Manojlović donela odluku: Mislim da je najbolje da više ne budem u žiriju


Kupiću auto koji me bude ostavio bez daha na prvi pogled. Teško mi je da zamenim moj "pežo", koji sam kupila od svojih prvih nastupa, ali njega ću pokloniti svojoj sestri. Želim da moj novi auto bude jedinstven. Volim da vozim kola i da se u njima osećam moćno i naravno bezbedno jer sam zbog posla non-stop na točkovima", rekla je Rada.

 

 

makonda-tracker