pretrpela veliki strah

Nakon sumnje da je trudna, Aleksandra Prijović preživela dramu: Bila sam mnogo uplašena, Filip je pokušavao da me smiri

1
Nakon što su se pojavile glasine da je u drugom stanju, pevačica Aleksandra Prijović i njen izabranik Filip Živojinović otputovali su u Majami, kako bi se izolovali. Međutim, doživeli su pravi pakao.
foto: Marina Lopičić
foto: Marina Lopičić

Naime, na letu iz Frankfurta za Ameriku jedan od motora na avionu je otkazao. 

 

Čekam da odem na pregled: Aleksandra Prijović trudna? (FOTO)

 

Negde iznad Belgije, iz pilotske kabine stiglo je obaveštenje da je došlo do ozbiljnog kvara na motoru i da se postavlja pitanje hoće li avion morati da sleti na najbliži aerodrom, najverovatnije u Parizu. U prvom trenutku svi su bili smireni, ali kada su počele jake turbulencije, svi smo bili uplašeni da li ćemo živi uspeti da sletimo. Stjuardese su letele na sve strane, jedna je čak pala i raskrvarila nogu, dok je ostalo osoblje pokušavalo da smiri putnike. Sve je trajalo beskonačno dugo, kao da let nikada neće da se završi. Za razliku od Filipa, koji je bio pribran, Aleksandra je sve vreme paničila i preznojavala se. On je pokušavao da je smiri, dok su joj stjuardese donosile vodu. Iako su je uveravali da ne treba da se sekira, njoj su suze tekle niz lice. Nekoliko puta je povratila, što ju je još više uznemirilo, ali kada je pilot najavio sletanje uspela je da se sabere", kaže izvor koji se zatekao u istom avionu sa popularnim parom. 

 

foto: Damir Dervišagić

Aleksandra je skupila snage i odgovorila na poruku u kojoj je upitana za trenutno stanje nakon velikog šoka.

 

Aleksandra Prijović: Bila sam žrtva nasilja

 

Pre svega moram da kažem da je najbitnije da smo živi i u jednom komadu stigli u Majami. Ovo mi se nikada nije desilo, a poznato je da često putujem avionom na nastupe. Svi su u panici, osoblje smiruje ljude na sve strane, mala deca koja su počela da plaču. Sve je to trajalo skoro sat. U trenutku mi je cela porodica prošla kroz glavu i pomisao da li ću ih ponovo videti. Bila sam vrlo uplašena, ali je Filip bio uz mene i pokušavao da me smiri. Čim smo sleteli u Pariz, taman mi je pao kamen sa srca jer sam znala da smo na zemlji. Odmah sam pozvala porodicu i ispričala šta se desilo. Mama se u prvom trenutku uplašila. Bilo mi je teško posle toga da ponovo sednem u avion za Majami", kaže pevačica.

makonda-tracker