Nekad i sad

Glavna zvezda modnih pisti danas je vešta novinarka: Život bez granica Ljiljane Perović (FOTO)

0
Kroz samo šest meseci svi su znali njeno ime - Ljiljana Perović! Sa 16 godina u Beograd je došla iz Sarajeva, kada je i počela njena manekenska karijera...
foto: Miloš Nadaždin
foto: Miloš Nadaždin

Ljiljana Perović bila je jedna od naših najlepših manekenki. I danas mogla, bez problema, da bude glavna zvezda na svim modnim pistama.

 

Bila je prva Jugoslovenka na izboru za Mis sveta, bisernog tena i zlatnih uvojaka: Gorka sudbina bivše supruge Zdravka Šotre ostavila je sve bez reči (FOTO, VIDEO)

 

Iz braka sa Irfanom Mensurom ima sina Filipa, a nakon manekenske karijere posvetila se novinarstvu. I danas je deo redakcije Blic žena.

 

Irfan Mensur: Najdragocenija stvar u mom životu su moja tri sina

Nekada recimo sletim iz Pariza, na aerodromu me čeka Irfan, moj tadašnji muž, donese mi novi kofer, popijemo kafu, pa ja nastavljam za Skoplje.

foto: Story press

Bilo je posla, fabrike su radile, a nas su svi prepoznavali. Život je bio toliko ubrzan, a granice nisu postojale.

 

Dešavalo se da se sa nekim ljudima iz Beograda, sasvim slučajno srećem u belom svetu, pa sam tako Bekima Fehmijua upoznala u ledendarnoj diskoteci 'Džeki O' u Rimu, a Jovana Ćirilova u Njujorku u ateljeu zajedničkog prijatelja, slikara Laleta", rekla je ranije Ljiljana.

foto: Miloš Nadaždin

 

makonda-tracker