Otkrivamo

Modna blogerka uz podršku poznate mame hrabro postavlja trendove: Sve što niste znali o Luni Đogani (FOTO, VIDEO)

0
Mlada lepotica Luna Đogani uvek se isticala u posebnom svetlu. Odrastajući pred milionskim auditorijumom odlučila se da postane modna blogerka, i tako ispuni obožavaocima veliku želju - da je stvarno, u potpunosti upoznaju.
foto: Instagram
foto: Instagram

Blog, odnosno onlajn dnevnik kako ona i sama navodi, već je veoma uspešan, a ovo je pravi razlog zašto je to tako. Naime, Luna Đogani ne deli samo modne savete, već i otkriva veliki deo sebe.

 

Osim što je rođena na Dan žena, kao najlepši poklon poznatoj mami Anabeli, Luna se trudi da pokaže da je sasvim obična devojka, te dozvoljava čitalačkoj publici da zna koja su joj omiljena jela, putovanja...

 

Luna Đogani: Zorannah mi je najveća konkurencija (VIDEO)

 

Lepotica je nedavno u emisiji Story lično otkrila i više, što se pokazalo kao pun pogodak kod onih koji je svakako verno prate.

 

S: Koliko je teško biti dete poznatih roditelja?

Jako teško.

 

A photo posted by Luna Djo (@luna_djogani) on

S: Koliko ti je to pomoglo a koliko odmoglo?

Više odmoglo, bila je kratka ona, tek se upustivši u razgovor.

Ipak, jedna stvar je sigurna, veliku podršku i ljubav pruža joj njena poznata mama, pevačica Anabela Atijas, koja je uvek uz nju.

 

Anabela Atijas: Ponosna sam na ćerke

 

Njih dve su jako vezane jedna za drugu, te modna blogerka nije razmislila ni sekundu, već je na pitanje koga bi povela na kraj sveta odgovorila krtako i jasno:

Moju mamu.

 

makonda-tracker