Radost majčinstva

Anabela Atijas: Ponosna sam na ćerke

0
Pevačica Anabela Atijas kaže da uživa u vremenu koje provodi sa svojim naslednicama Lunom, Ninom i Blankicom i da velikim uspehom smatra to što ih je izvela na pravi put, a svojom pozitivnom energijom na snimanju editorijala za Story Kids devojke su pokazale koliko su bliske
foto: Luka Šarac
foto: Luka Šarac

Popularna pevačica Anabela Atijas (41) oduvek je bila brižna majka i mada je izgradila uspešnu karijeru, nikada nije želela da stavlja ćerke u drugi plan. Zajedno sa svojim ćerkama Lunom (20), Ninom (10) i Blankicom (3) ona deli sve probleme i srećne trenutke i uvek je tu za njih.

 

Anabela Atijas progovorila o nasilju nad ženama: I ja sam mislila da takve stvari treba da ostanu u četiri zida
 

- Vaspitavam decu po sopstvenoj intuiciji, one su moje i ja ih najbolje poznajem. Nikada ne zanemarujem činjenicu da je svaka od njih ličnost za sebe. Prošlo je vreme kada smo računali na ispravnost drugih, na ono što bi bilo logično i ono što se zaista očekuje od lepo vaspitanog čoveka. Zadovoljna sam mojim devojčicama. Luna mi je sad najbolji pokazatelj da sam na dobrom putu, da sam donosila ispravne odluke onda kada sam im sve predstavljala kako zaista jeste i trudila se da ih naučim pravim vrednostima – iskrena je Anabela koja je nedavno počela aktivno da učestvuje u grupi Majka troje dece na društvenim mrežama i da nesebično pomaže ženama koje su u teškoj situaciji. Priznaje da sa svojim devojčica ima prijateljski odnos, ali da se ipak zna ko je majka, a ko ćerka.

 

Dirljiv prizor otkrio njenu najemotivniju stranu: Kada je ovo ugledala, Anabela nije uspela da zadrži suze (FOTO)
 

- Trudim se da negujem opušten i drugarski odnos sa ćerkama, ali svakako s postavljenim granicama. Zna se ko je koga rodio. Ta relaksiranost kod dece veoma je važna jer onda one nemaju strah da sa mnom podele bilo šta, a to je danas vrlo bitno. Luna i Nina fizički podsećaju na mene, starija pogotovo, a u svemu tome prednjači i način ponašanja, stavovi koje su poprimile od mene. A kada je reč o Blankici, plašim se da će mi neko tražiti DNK analizu kao dokaz da je moja. Neverovatno liči na svog tatu, a to mi je slatko jer su njih dvoje zaista povezani na poseban način.

 

Anabela Atijas: Andrej i ja nosimo iste ožiljke (VIDEO)

makonda-tracker