VELIKO SRCE fudbalskog asa

Dirljiv susret koji će vam izmamiti suze: Kristijano Ronaldo upoznao dečaka koji se uz njegovu pomoć probudio iz kome! (FOTO/VIDEO)

0
Kristijano Ronaldo upoznao je dečaka iz Poljske kom je pre tri godine pomogao da se probudi iz kome.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Dvanaestogodišnji David Pavlačik je 2013. pao s bicikla i teško povredio glavu. Tri meseca je bio u komi. Očajni roditelji su pokušavali sve ne bi li se njihov sin probudio. Na kraju, stavili su mu slušalice kako bi slušao prenos meča u kome igra njegov omiljeni fudbaler - Kristijano Ronaldo.

 

Mislio da će ispasti seksepilno, doživeo da mu se svi smeju: Fotografija zbog koje je Kristijano Ronaldo tema dana na Tviteru (FOTO)
 

Te čudesne večeri, 19. novembra 2013, Ronaldo je blistao! Postigao je het-trik u pobedi Portugala u Švedskoj (3:2) u revanšu baraža za odlazak na Svetsko prvenstvo. A David se probudio iz kome!

 

Potvrdila i otkrila sve detalje veze: Kristijano Ronaldo osvojio zanosnu srpsku lepoticu! (FOTO)
 

Dečak se oporavio, a Ronaldo ga je pozvao da dođe u Madrid i gleda utakmicu polufinala Lige šampiona s Borusijom Dortmund. Tom prilikom se, međutim, nisu upoznali.

 

Jure ga najlepše žene sveta, ali... Kristijano Ronaldo se budi pored nekoga koga ne biste očekivali (FOTO)

 

Upoznali su se danas! Ronaldo je sa Realom došao u Varšavu na meč sa Legijom i upoznao se sa Davidom i njegovim roditeljima. Topli zagrljaj i malo prijatnog razgovora. Porodica Pavlačik je večno zahvalna Ronaldu!

 

 

makonda-tracker