nije odoleo njenim čarima

Potvrdila i otkrila sve detalje veze: Kristijano Ronaldo osvojio zanosnu srpsku lepoticu! (FOTO)

1
Svetski mediji bruje o ljubavi najboljeg fudbalera sveta Kristijana Ronalda i Srpkinje od čije lepote zastaje dah, a koja je inače i dobra prijateljica pevačice Milice Pavlović.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Manekenka Kristina Perić u žiži je interesovanja britanskih i italijanskih novinara zbog veze s najboljim fudbalerom sveta. 

 

O njihovoj ljubavi se priča već duže vreme, ali u vidu čaršijske priče, dok je sada ljubavnu romansu potvrdila naša lepotica.

 

Na moju žalost, zbog mog i njegovog posla ne provodimo mnogo vremena zajedno. Poslednji put smo se takođe videli nakratko, pošto sam hitno morala da odletim za Majami. Moram da istaknem da nas je upoznao šminker David, koji je nekada šminkao njegovu bivšu devojku Irinu", kazala je Kristina Perić, a preneo uticajni svetski portal goal.com.

Sada mu se ceo svet klanja: Kristijano Ronaldo zbog jednog gesta rasplakao mnoge!

 

Kristina je pojasnila i kako je teklo upoznavanje. 


Čim me je video, rekao mi je: „Moram da te upoznam s Ronaldom. Ti i Irina mnogo ličite, sigurno ćeš mu se dopasti“, istakla je ona i dodala "Ronaldo nije opterećen slavom i novcem. Ponaša se kao običan dečko iz kraja." 

 

A photo posted by KRISTINA PERIĆ (@kristinaperic26) on

 

O Kristijanu Ronaldu i Kristini Perić piše i italijanska Gazeta, a osvanula je i fotografija Srpkinje sa stadiona Santjago Bernabeu, gde je bodrila Ronalda.

 

Nastavak teksta i fotografija pogledajte na sledećoj strani. 

 

makonda-tracker