neprijatno iskustvo

Kaja Ostojić preživela traumu u bioskopu u Briselu: Pojurio je moje dete motornom testerom! (FOTO)

0
Popularna pevačica i njena naslednica Nikolina umesto uživanja u filmu doživele su pravu dramu od koje im se, kako Kaja sama kaže, sledila krv u venama i nakon čega su se tresle čitave noći.
foto: Instagram
foto: Instagram

Žurke povodom Noći veštica tokom proteklih nekoliko dana bile su glavna tema u čitavom svetu, a fotografije maskiranih ljudi među kojima su i brojne poznate ličnosti ne prestaju da kruže društvenim mrežama. 

 

Ona je njen najveći ponos i dostojna naslednica: Ovako je Kaja Ostojić čestitala rođendan svojoj ćerki (FOTO)

 

Iako bi ovo trebalo da bude noć dobre zabave, pevačica Kaja Ostojić doživela je vrlo neprijatno iskustvo.

 

Ona trenutno boravi u Briselu, gde sa porodicom provodi većinu svog vremena, a sinoć je sa ćerkom Nikolinom otišla u bioskop kako bi se zabavile, opustile i uživale u filmu. Njihov plan je, međutim, poremetio nepoznati mladić koji je neslanom šalom preplašio Kaju, koja je ovu situaciju podelila sa svojim fanovima putem Instagrama. 

 

Buenos dias. Btw, sinoć sam imala strašnu traumu u bioskopu ovde u Briselu, povela sam dete da gledamo film i onda je neki pametnjaković koji je mislio da je duhovit i u duhu Halloween-a počeo da juri ljude sa motornom testerom po bioskopu, pojurio i moje dete... ja sam znala da je fora i da je ceo bioskop bio dekorisan i u znaku praznika, ali kao svaka majka koja na sve to i pravi najbizarnije filmove u glavi, pomislih da eto možda će neki psihopata da iskoristi tu atmosferu i napravi pravi pravcati pokolj, i eto ta misao mi je u sekundi sledila krv u venama i ja sam, eto, malo umrla u tom trenutku... uglavnom, toliko mi se slošilo da sam samo uhvatila Nikolinu za ruku i uletela u salu i tresla se tokom celog filma... U sred ovako napete atmosfere i gomile ludaka koji šetaju okolo, oni zbijaju takve šale... Da ne pričam da nema više ni metal detektora na ulazima u te objekte u kojima su masovna okupljanja, malo su zaboravili šta se ljudima ovde desilo pre samo par meseci na aerodromu i u metrou... i šta se i dalje dešava na drugim stranama sveta... sramota. Bitno da su se maskirali i da plase i ovako isprepadan narod. Pih", napisala je pevačica koja je i dalje potresena terorističkim napadima koji su se pre nekoliko meseci dogodili u prestonici Belgije. 

Svaki detalj dokazuje koliko ima stila: Zavirite u luksuzan dom Kaje Ostojić u Belgiji! (FOTO)

 

makonda-tracker