DRAMA ZBOG TERORISTIČKOG NAPADA

Kaja Ostojić: Strahovala sam za ćerkin život

0
Pevačica Katarina Ostojić Kaja i njena porodica prošli su kroz tešku dramu nakon što su izvršeni teroristički napadi na aerodrom i metro u glavnom gradu Belgije, gde žive njena naslednica i suprug
foto: Dejan Milićević, Ivan Dobričić
foto: Dejan Milićević, Ivan Dobričić

- Bila sam u šoku kada sam čula šta se desilo. Škola moje ćerke udaljena je samo 300 metara od aerodroma. Čim sam se ujutru probudila, odmah sam ih zvala da vidim da li su dobro. Pretrnula sam od brige, bila sam u haosu ali, na svu sreću, izbegnuta je moja porodična tragedija – kaže Kaja za Story nakon bombaškog napada u Briselu koji je uzdrmao ceo svet.


- Čim se desio napad, decu su odmah zatvorili, pa je moj suprug morao da ide po Nikolinu – objašnjava Kaja.


Story anketa: Da li vam se Kaja Ostojić više dopada kao plavuša?



foto: Dejan Milićević, Ivan Dobričić


- Aerodrom je u potpunosti demoliran i ne zna se kada će ponovo biti u funkciji. Ja sam u Beogradu na snimanjima, ali rekla sam svojoj porodici da ukoliko se situacija ne dovede u red, makar autobusom dođu u Srbiju – objašnjava Ostojićeva, vidno potresena zbog cele situacije.


Iza kamere: Kako se Kaja i Marija Kilibarda spremaju za snimanje (FOTO)


- Živim u gradu koji je potencijalno sledeća meta terorista, svi su u strahu pa tako i ja. Dete mi ide u školu u centru grada i svaki dan brinem zbog nje – poručila je tada Kaja.

makonda-tracker