urnebesno

Mislio da će ispasti seksepilno, doživeo da mu se svi smeju: Fotografija zbog koje je Kristijano Ronaldo tema dana na Tviteru (FOTO)

0
Fudbaler Real Madrida pozirao je obnažen sanjivog izraza lica u nadi da će svi komentarisati koliko je seksepilan. Međutim, rezultat je podsmeh celog sveta.
foto: Instagram
foto: Instagram

Kristijano Ronaldo nikoga ne ostavlja ravnodušnim: ili ga obožavate ili ga prezirete, a njegova najnovija fotografija izazvala je uglavnom - smeh!

 

Fudbaler je više puta pokazao da se odlično snalazi i kao model, ali ovog puta je više izgledao kao zgodan momak koji se igra manekenkstva ispred ogledala u svojoj sobi. Kako drugačije objasniti fotografiju na kojoj je on u pantalonama, bez majice, ogrnut kaputom, jednog ramena razgolićenog, zabačene glave, sanjivog izraza lica...?

 

 

A photo posted by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

 

Potvrdila i otkrila sve detalje veze: Kristijano Ronaldo osvojio zanosnu srpsku lepoticu! (FOTO)

 

Zbog ove fotografije, mnogi su ga nazvali erotskim modelom, a ona je pokrenula i salvu podsmeha na društvenim mrežama.

 

 

foto: Profimedia

 

Među onima koji su ismejali Ronalda je i njegov kolega Piter Krauč, igrač Stouk sitija, koji je na Tviteru napisao:

Molim vas, 'retvitujte' ako želite da se i ja slikam ovako."

Zabrinula se da ne izgori: Nikad ne biste pogodili ko Ronaldu maže leđa na jahti (FOTO)

 

Iako se Krauč verovatno šalio, skoro 30.000 ljudi je do sad "retvitovalo" ovaj poziv, pa se mnogi nadaju da nas čeka još jedna urnebesna fotografija.

 

Zanimljivo, oglasio se i FK Bajern iz Minhena, na čijem je nalogu na Tviteru osvanuo gif neprijatne reakcije na Ronaldovo poziranje.

 

 

makonda-tracker