Otkazala sve nastupe

Obožavaoci zabrinuti za zdravlje pop zvezde: Severina mora hitno na operaciju!

0
Iako je otkazala nastupe, trudila se da što manje govori, izbegavala začinjenu hranu i tople napitke, Kojićka će morati pod nož da bi skinula polipe na glasnim žicama

 

 

A photo posted by Severina Kojic (@severina) on

Severina je pre skoro mesec dana prvi put otišla kod doktora pošto je primetila da ima promene u boji glasa, pa je posumnjala da su u pitanju polipi. Lekar je pomoću laringskopa potvrdio njene sumnje i savetovao joj da pokuša alternativnim putem da sanira benigne izrasline na glasnim žicama. Tri nedelje nije pila tople napitke, izbegavala je začinjenu i čvrstu hranu, otkazala je nastupe i slabo je govorila kako bi štedela glasnice. Sve to nije dalo očekivane rezultate, pa joj je lekar nedavno rekao da je operacija neizbežna i da ipak mora pod nož jer su polipi veliki i prete da joj ugroze disajne puteve. Zahvat je zakazan za ponedeljak i obaviće ga u jednoj privatnoj klinici u Zagrebu", priča naš izvor blizak pevačici.

Njeno upečatljivo ime svi dobro znaju, ali šta se krije iza njega: Severina otkrila zbog čega su je roditelji ovako nazvali (FOTO)

 

Dok je posećivala ordinacije, Severinu je u stopu pratio muž Igor Kojić, pa je ona sve te stresne situacije mnogo lakše podnela.

Nije uopšte uplašena jer je svesna da je to rutinska operacija i da će se brzo vratiti poslu. Igorova podrška u ovim trenucima joj mnogo znači", završava naš sagovornik.

Seve je i pre devet godina operisala polipe na glasnim žicama. Kurir je pokušao da dobije komentar od nje ovim povodom, ali ni ona ni njen menadžer Tomica Petrović nisu odgovarali na pozive i poruke.

 

 

makonda-tracker